Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Toukofest täyttää Hipposhallin, myös Jyväskylän kaupungin palvelut esillä

Toukofest täyttää Hipposhallin, myös Jyväskylän kaupungin palvelut esillä

Hippos täyttyy kahdeksi päiväksi koululaista, kun Toukofest avaa ovensa tänään tiistaina 29.5. Toukofestiin osallistuu vuosittain tuhansia koululaisia ja satoja heidän opettajiaan. Ensin vietetään alakoululaisten päivää, kun taas keskiviikko 30.5. on suunnattu yläkoululaisille.

Jyväskylän kaupungin lapsille ja nuorille suunnatut palvelut ovat laajasti esillä jokavuotisessa kevättapahtumassa. Kaupungin yhteisosastolla ovat mukana perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäri, kirjastot ja kirjastoauto, kouluterveydenhuolto, kulttuuripalvelut, Lasten parlamentti, Linkki, Liikkuva koulu, liikuntapalvelut, nuorisopalvelut, nuorisovaltuusto sekä suun terveydenhoito. Lisäksi osastolla voi tavata JJK:n ja JyPKin pelaajia.

Osastolla vierailevat pääsevät mittamaan omia taitojaan esimerkiksi tarkkuuspotkussa, puristusvoimassa ja Speden Speleistä tutussa nopeustestissä. Nuorisovaltuuston pisteellä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea, miltä tuntuu seisoa ympärillä tuivertavan paperisilpun seassa. Yhteisosastolla on myös mahdollisuus vaikuttaa antamalla oman nimiehdotuksensa pääkirjaston nuorten alueelle, testata Taidetestaajien arviointisovellusta ja mitata tietämyksensä terveydestä. Lisäksi osastolla voi osallistua kisailuihin ja tavata paikallisia jalkapalloilijoita.

Lisätietoja:
http://toukofest.fi/
markkinointiviestinnän koordinaattori Terhi Pekkarinen, p. 050 548 8691, terhi.pekkarinen[at]jkl.fi

29.5.2018Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje