Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonia on the Move -tempaus tavoitti yli 1500 jyväskyläläistä sekä lähes 8500 sosiaalisen median kävijää

Jyväskylä Sinfonia on the Move -tempaus tavoitti yli 1500 jyväskyläläistä sekä lähes 8500 sosiaalisen median kävijää

Jyväskylä Sinfonian toista kertaa järjestämä Sinfonia on the Move -jalkautumisprojekti tavoitti huikean määrän kaupunkilaisia. Yli 1500 jyväskyläläistä pääsi nauttimaan orkesterin esiintymisistä eri puolilla Jyväskylää kahden toukokuisen viikon aikana. Orkesterin muusikoista kootut pienkokoonpanot esiintyivät lähes 30 kertaa muun muassa keskussairaalassa, palvelutaloissa, yliopistolla, Matkakeskuksella, kirjastoissa, kauppakeskuksissa sekä Monikulttuurikeskus Gloriassa. Jalkautumisviikot päättyivät lauantaina 26.5. esiintymiseen Säynätsalon kunnantalon arvokkaassa miljöössä. Facebookin livelähetyksiä sekä videotallenteita seurasi lähes 8500 henkeä. Videot ovat edelleen katsottavissa Jyväskylä Sinfonian Facebook-sivulla.

– Onnistuimme tavoittamaan kaupunkilaisia vauvasta vaariin, sillä musisoimme niin vastasyntyneiden keskellä keskussairaalalla kuin palvelutaloissa ympäri Jyväskylää. Sen lisäksi, että menimme vierailulle useiden kuulijaryhmien luo, meille oli tärkeää saada yllätettyä ihmisiä positiivisesti sattumanvaraisten kohtaamisten kautta. Jalkautumalla normaalien konsertointipaikkojen ulkopuolelle tavoitimme nimittäin myös sellaisia henkilöitä, joita emme muuten tapaisi konserteissamme. Olemme saaneet vierailupaikoista hyvää palautetta ja innokkaan sekä lämpimän vastaanoton. Meitä on toivottu uusintavierailuille moneen paikkaan, kuvaa Jyväskylä Sinfonian intendentti Nikke Isomöttönen.

Projektissa yhteistyökumppaneina olivat muun muassa Off/Balance-nykytanssiryhmä, Jyväskylä-Päijänne Rotaryklubi ja Yläkaupungin yö -tapahtuma. Tempausviikkoa on tarkoitus jatkaa myös ensi vuonna ja tehdä siitä jokakeväinen perinne, joka kuuluu ja näkyy Jyväskylän kaupunkikuvassa.


Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Outi Räsänen
outi.rasanen[at]jkl.fi
p. 014 266 4167

Kuva: Riku Luomaa

28.5.2018Outi Räsänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje