Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lutakon sataman liikuntapaikan avajaiset Jyväskylässä lauantaina 2.6.

Lutakon sataman liikuntapaikan avajaiset Jyväskylässä lauantaina 2.6.

Jyväskylän kaupunki järjestää Lutakon sataman liikuntapaikan avajaiset lauantaina 2.6. kello 11–17. Kaikille avoin tapahtuma on ilmainen ja se sopii jokaiselle, joka haluaa tutustua uuden liikuntapaikan toimintaan. Tule siis viettämään urheilullista päivää Jyväsjärven rantaan Lutakonaukion tuntumaan.

Avajaisten ohjelmassa on runsaasti ohjattua toimintaa cross training -laitteisiin tutustumisen ja muiden liikuntamahdollisuuksien muodossa. Tapahtumassa tutustutaan myös alueella kesällä tarjolla oleviin aktiviteetteihin.

Avajaispäivän ajantasainen ohjelma löytyy Facebookista nimellä ”Lutakon ulkoliikuntasalin avajaiset” linkistä https://www.facebook.com/events/174957406549382/.

Jyväsjärven ympärille kasvaa Suomen suurin ulkokuntosali

Jyväskylän kaupunki rakentaa lähivuosina vaiheittain Jyväsjärven rantaraitin varrelle ”Suomen suurimman ulkokuntosalin”, joka koostuu yhteensä 15 liikuntapaikasta ja kuntopysäkistä. Liikuntapaikat on teemoitettu eri kuntoilumuodoilla. Kuntoilupysäkkejä kiertäen voi suorittaa tehokkaan koko kropan treenin. Kokonaisuuteen kuuluvat myös jo olemassa olevat liikunta-alueet, kuten Ylistönrinteen portaat.

Rantaraitin monipuolisten harjoittelumahdollisuuksien tarkoitus on innostaa sekä paikallisia että kaupungissa vierailevia liikkumaan Rantaraitilla. ”Suomen suurin ulkokuntosali” on osa kaupungin viherpolitiikkaa, jonka kantava teema on asukkaiden fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.


Lisätietoja:
- avajaistapahtuma: Milla Lehtonen, Tiimiakatemia, p. 050 467 4566, millajulialeht[at]gmail.com
- Lutakon sataman liikuntapaikka: rakennuttajahortonomi Leena Rapo, Jyväskylän kaupunki, p. 050 364 5418, leena.rapo[at]jkl.fi
- Jyväsjärven rantaraitti: https://www.jyvaskyla.fi/puistot/rantaraitti

28.5.2018Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje