Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä muisti naisleijoniaan PyeongChangin 2018 olympiapronssista

Jyväskylä muisti naisleijoniaan PyeongChangin 2018 olympiapronssista

Jyväskyläläislähtöiset Olympiamitalistit 2018
Kaupunginjohtaja Timo Koivisto järjesti mitalikahvitilaisuuden Jyväskylässä kiekko-oppinsa saaneille Olympialaisten 2018 pronssimitalisteille. Kuvassa vasemmalta: kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela, Jenni Hiirikoski, Rosa Linstedt, Sanni Hakala, Ella Viitasuo, Meeri Räisänen sekä kaupunginjohtaja Timo Koivisto.
Jyväskylän kaupunginjohtaja oli kutsunut perjantai-iltapäivän päätteeksi 25.5. jyväskyläläiset ja jyväskyläläislähtöiset naisleijonat kaupungintalolle kiitoskahveille PyeongChangin talviolympialaisissa saavutetusta jääkiekon Olympiapronssista. Tilaisuuteen kutsutut mitalistit olivat Sanni Hakala, Jenni Hiirikoski, Rosa Lindstedt, Tanja Niskanen, Meeri Räisänen, Saila Saari, Ella Viitasuo ja Rikka Välilä. Toukokuiseen kahvihetkeen heistä ehti paikalle Sanni, Jenni, Roosa, Meeri ja Elli.

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela onnittelivat vielä kerran naisia olympiamitaleista ja toivottivat onnea kohti ensi keväänä Suomessa pidettäviä MM-kisoja. Joukkueessa pelanneille kahdeksalle Jyväskylä-taustaiselle mitalisteille jaettiin onnitteluadressit ja kaupungin palkitsemisohjeen mukaisesti 800 euron suuruinen rahapalkinto joukkuelajissa saavutetusta olympiapronssista. Kaupunginjohtaja mainitsi kiitospuheessaan monen urheilijan tavoittelevan olympiapaikkaa, harvan sen saavuttavan ja vielä harvemman palaavan kisoista mitali kaulassa, joten mitalistien muistaminen ja mitalihuumaan palaaminen vielä näin kesäkeleilläkin on erityisen mieluisaa. Se, että peräti kahdeksan joukkueen jäsenistä on ammentanut kiekko-oppinsa Jyväskylässä, kertoo kaupungin urheilijoiden tasosta. Kaupunginjohtaja Koivisto ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela saivat tilaisuudessa myös tutkailla mitaleita ja kaupunginjohtaja totesi hypistelevänsä olympiamitalia ensimmäistä kertaa, mutta toivoi, ettei kerta jää viimeiseksi.

Uskoa kaupunginjohtajan sanoihin luo se, että liikuntapääkaupunki Jyväskylä tarjoaa urheilijoille nyt ja tulevaisuudessa valtakunnallisesti ainutlaatuiset mahdollisuudet kehittyä huippu-urheilijaksi. Jyväskylässä harjoituspaikat, valmennus- ja tutkimusosaaminen sekä nuorille tärkeät opiskelupaikat löytyvät kaikki samasta kaupungista.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto, p. 014 266 1501

25.5.2018Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje