Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » 70-vuotiaille jyväskyläläisille PopUp-tilaisuuksia Kankaalla

70-vuotiaille jyväskyläläisille PopUp-tilaisuuksia Kankaalla
-24.5 ja 1.6

Piippurannan klubitoiminta käynnistyi Kankaan alueella toukokuussa. Klubitoiminta on uudenlaista toimintaa jyväskyläläisille eläkeikäisille. Piippurannan Klubilla järjestetään infotilaisuuksia tänä vuonna 70 vuotta täyttäville jyväskyläläisille. Ensimmäinen tilaisuus on torstaina 24. toukokuuta.

Uudet ja avarat tilat kutsuvat viihtymään

Klubin uudet tilat ovat avarat, esteettömät ja mahdollistavat monenlaista toimintaa. Klubitoimintaa järjestetään arkipäivisin. Klubi kokoaa yhteen vapaaehtoiset toimijat, järjestöt sekä ammattihenkilökunnan. Klubi antaa vapaaehtoistoimijoille ja eri yhdistyksille mahdollisuuden tuoda ikäihmisten virkistykseksi erilaisia aktiviteetteja myös ilta- ja viikonloppuaikaan. Piippurannan Klubi tarjoaa avoimen kohtaamispaikan alueen ikäihmisille. Mukaan pääsee poikkeamalla ovesta sisään.

PopUp -tapahtumat 24.5 ja 1.6

Tänä vuonna 70 vuotta täyttäville jyväskyläläisille on lähetetty postitse kutsu infotilaisuuksiin. Tilaisuuksia järjestetään eri puolilla Jyväskylää. Infotilaisuuksista kaksi järjestetään Piippurannan Klubilla torstaina 24.toukokuuta sekä 1. kesäkuuta klo 12.00-16.00.
Tapahtumassa ovat mukana Klubin lisäksi ikääntyneiden päiväkeskukset, Jyväskylän kaupungin liikunta- ja kulttuuripalvelut, Keski-Suomen muistiyhdistys, Jyväskylän Vapaaehtoistoiminnan palvelut, tanssitaiteilija Helena Ratinen sekä Midare Oy.

Klubin kävijöitä toivotaan mukaan toiminnan suunnitteluun

Tulevan kesän aikana Piippurannan Klubilla vietetään muun muassa musiikkihetkiä ja kulttuurikävelyjä Kankaan alueella. Suunnitteilla on myös teemapäiviä esimerkiksi kirjallisuuden parissa sekä liikunnallinen Vire-Lavis. Klubilla kävijöiltä toivotaan osallisuutta toiminnan suunnitteluun kesällä järjestettävinä ideapäivinä.

Piippurannan Klubin osoite on Paperitehtaankatu 1.

Lisätietoa antaa: ohjaaja Malanja Mieskonen, puh. 014 266 1906, ohjaaja Outi Savonen,
puh. 014 266 7320

23.5.2018Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje