Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko perheen kesänavaustapahtuma Jyväskylän Lounaispuistossa 16.5.

Koko perheen kesänavaustapahtuma Jyväskylän Lounaispuistossa 16.5.

Lounaispuiston kesä starttaa käyntiin tuttuun tapaan koko perheen kesänavaustapahtumalla keskiviikkona 16.5. klo 17 alkaen. Vapaapääsyisessä tapahtumassa kuullaan television lastenohjelmista tutun kaksikon, vauhtiprinsessa Mimin ja hänen hassun leijonanpentunsa Kukun, keväinen laululeikkikonsertti. Mimiä esittää muusikko ja lasten joogaopettaja Majka Nurminen ja Kukua näyttelijä Anna Kulmala. Kaikenikäisille sopiva liikunnallinen konsertti alkaa klo 18 ja se kestää noin 45 minuuttia.

Kesätunnelmaan voi virittäytyä jo ennen konserttia klo 17-18 TaidePiiLOn pörriäisafro -etkoilla, jossa mm. tuunataan oma soitin ja tanssitaan mukaansatempaavien afrorytmien tahtiin.

Lounaispuistoon (Seminaarinkatu 34) kannattaa suunnata hyvissä ajoin joko jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä, sillä puiston läheisyydessä on rajallisesti pysäköintitilaa ja kannatta myös huomioida, että puiston läheisyydessä Vapaudenkadulla on parhaillaan menossa tietyömaa, joka rajoittaa autolla liikkumista ja pysäköintimahdollisuuksia alueella.

Kesänavaustapahtumassa ovat mukana Jyväskylän taitoluisteluseura, 4H,TaidePiiLO, Jälkkärit ja Lounaispuiston kesä ja sen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja kasvun ja oppimisen palvelut.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Suvi Lindell-Mäkelä, p. 014 266 4043,suvi.lindell-makela(at)jkl.fi

https://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut

14.5.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje