Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kukkumäen päiväkodilla avajaiset ja avoimet ovet 18.5.

Kukkumäen päiväkodilla avajaiset ja avoimet ovet 18.5.

Jyväskylän Kukkumäen päiväkodin avajaisia vietetään perjantaina 18.5. klo 9.30. Avajaiset käynnistyvät Loiskis yhtyeen ulkoilmakonsertilla, johon on kutsuttu päiväkodin perheet, lähiseudun perhepäivähoitajat lapsineen, Onerva-koulun esikoululaiset ja Kilpisen yhtenäiskoulun ensimmäisen luokan oppilaat. Avajaisten ohjelmassa on lisäksi lasten esityksiä, rentoa yhdessä oloa ja pihan toimintoihin tutustumista. Klo 13.00–16.30 avajaispäivän ohjelmassa on avoimet ovet, jolloin on mahdollista tutustua päiväkodin ajanmukaisiin ja muunneltaviin tiloihin.

Kukkumäen uusi päiväkoti vastaanotti ensimmäiset hoitolapset tammikuun alussa. Ryhmätilojen lisäksi talosta löytyvät pienryhmätiloja liikkumiseen, askarteluun ja leikkimiseen sekä yhteiset liikunta- ja ruokasalit. Päiväkodissa hyödynnetään ajanmukaista talotekniikkaa ja aurinkopaneelien keräämää energiaa hyödynnetään talon ilmastoinnin pyörittämisessä. Suunnittelussa on myös huomioitu tilojen muunneltavuus ja uuden varhaiskasvatussuunnitelman tuomat painotukset lasten hoitopäiviin. Honkaharjuntie 10:ssä sijaitsevan Kukkumäen päiväkodin rakentaminen käynnistyi alkuvuodesta 2016 tontilla aikaisemmin sijainneen Honkaharjun päiväkodin purkutöillä. Uusi päiväkoti tuli maksamaan 4,3 milj. euroa.

Lisätietoja:
päiväkodinjohtaja Jukka Janhonen, Kukkumäen, keskustan ja Kypärämäen päiväkodit, puh. 014 266 3110

14.5.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje