Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen päättyy 15.5.

Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen päättyy 15.5.

Haku lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen päättyy tiistaina 15.5. Vielä siis ennätät! Taiteen perusopetus tarjoaa alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille taiteen perusopetusta viidellä eri taiteenalalla: arkkitehtuuri, kuvataide, musiikki, sanataide ja teatteritaide.

Monipuoliset vaihtoehdot sekä eri ikäryhmille suunnatut taitotasot mahdollistavat pitkäkestoisen ja tavoitteellisen opiskelun. Opinnot voi aloittaa missä tahansa ikävaiheessa. Taiteiden perusopetus tapahtuu pääsääntöisesti ryhmissä, joten luomisen ilo, kaverisuhteet ja hyvä yhteishenki korostuvat. Poikkeuksen ryhmäopetukseen muodostaa musiikki, jossa tarjolla on myös yksilötunteja.

Opetuspisteitä on eri puolilla Jyväskylää taiteenalasta ja ikäryhmästä riippuen. Opetusta annetaan Tikkakoskella, Palokassa, Jyskässä, Vaajakoskella, Jyväskylän keskusta-alueella, Keljonkankaalla, Huhtasuolla ja Korpilahdella. Kuvataidekoulussa (Kauppakatu 12) annetaan arkkitehtuurin ja kuvataiteen opetusta laajan oppimäärän mukaisesti.

Opinnot alkavat elokuussa. Ilmoittautumisen jälkeen uusi oppilas voi käydä kerran tutustumassa opetukseen ennen kuin tekee lopullisen päätöksen harrastuksen aloittamisesta.

Ilmoittaudu opetukseen netissä https://opistopalvelut.fi/jyvaskyla/ tai soittamalla p. 014 266 4079.

Lisätietoja taiteen perusopetuksesta: www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto/lapsetjanuoret

Lisätietoja:
Pirjo Linna, opistosihteeri, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4079
Mervi Kinnunen, opistosihteeri, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4050

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto

11.5.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje