Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vastaa Jyväskylän katu- ja viherpalvelujen kyselyyn, voit voittaa puhelimen!

Vastaa Jyväskylän katu- ja viherpalvelujen kyselyyn, voit voittaa puhelimen!

Jyväskyläläisten mielipiteitä kaupungin katu- ja viherpalveluista on selvitetty vuosittain 1990-luvun alkupuolelta asti. Kysely on nyt käynnissä ja voit vastata siihen 1.6.2018 mennessä osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/kaupunkirakenne/kysely. Sivulta löydät myös tietoa aiempien vuosien kyselyiden tuloksista.

Keväästä 2015 katu- ja viherpalvelukysely on tehty avoimena verkkokyselynä. Jatkossa aihealueista on päätetty kysyä asukkailta kaksi kertaa vuodessa, ensin keväällä ja toisen kerran syksyllä. Kevään kyselyn pääpaino on talvihoidon asioissa, syksyllä keskitytään leudompien vuodenaikojen teemoihin.

Voit kertoa kyselyssä havainnoistasi, jotka koskevat kevyen liikenteen ja autoliikenteen kannalta turvattomia paikkoja. Lisäksi voit ehdottaa joltakin kohderyhmältä puuttuvan teemapuiston rakentamista ja kuvailla millainen sen pitäisi olla. Uutena aihealueena kyselyssä on paikallisliikenteen Linkki-palvelut. Kyselyssä voit lausua mielipiteesi paitsi kaupungin olemassa olevista palveluista, myös siitä, mihin palveluissa tulisi jatkossa panostaa.

Saapuneita vastauksia hyödynnetään muun muassa ensi vuoden talousarvion valmistelussa. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisina. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kivoja palkintoja:

  • Samsung matkapuhelin, arvo noin 300 euroa
  • 100 euron lahjakortti, voittajan valinnan mukaan joko Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin/Wellamoon tai paikallisliikenteen Waltti-matkakortin lataamiseen
  • Kolme Linkin 30 euron lahjakorttia, joilla voi ladata paikallisliikenteen Waltti-matkakorttia.

Lisätiedot: kehittämisinsinööri Hannu Niemi, p. 014 2665127, hannu.niemi[at]jkl.fi

2.5.2018Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje