Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän 3.-9.-luokkalaiset arvioivat uudistuneen opetussuunnitelman toteutumista 2.-16.5. välisenä aikana

Jyväskylän 3.–9.-luokkalaiset arvioivat uudistuneen opetussuunnitelman toteutumista 2.–16.5. välisenä aikana

Jyväskylän perusopetuksen 3.–9.-luokkalaiset pääsevät arvioimaan uudistuneen opetussuunnitelman mukaisen toiminnallisuuden ja osallisuuden toteutumista sekä kouluviihtyvyyteen liittyviä asioita 2.–16.5. toteuttavassa kyselyssä. Sähköiseen kyselyyn vastataan koulupäivän aikana, opettajan osoittamana ajankohtana.

Elokuussa 2016 käyttöön otettu opetussuunnitelma lisäsi oppilaiden osallistumisen mahdollisuuksia omaan opiskeluun, yhteisen koulutyön ja oppimisympäristön suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Kokemukselliset ja toiminnalliset työtavat sekä liikkuminen lisäävät oppimisen elämyksellisyyttä ja motivaation vahvistumista ja edistävät samalla oppilaiden hyvinvointia. Nyt toteuttava kysely on yksi oppilaiden osallistumisen keinoista vaikuttaa oman koulun toiminnan suunnitteluun.

-Viime keväänä toteutetun ensimmäisen kyselyn pohjalta oppilailta saatiin hyviä näkökulmia ja ideoita kouluviihtyvyyden ja oppilaiden osallistumismahdollisuuksien lisäämiseen, kertoo palvelujohtaja Tuija Rasinen.

Kyselyn tulokset valmistuvat kesäkuun alkupuolella. Tuloksia tullaan esittelemään sivistyslautakunnalle 13.6. Koulujen henkilöstön ja oppilaiden vanhempien kanssa tuloksia käydään läpi elokuussa.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Tuija Rasinen, perusopetuspalvelut, puh. 014 266 4984
suunnittelija Eija Rajalainen, perusopetuksen palveluohjaus- ja kehittämisyksikkö, puh. 014 266 1985

2.5.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje