Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Piippurannan Klubi ikäihmisille aloittaa toukokuussa Jyväskylän Kankaalla -avajaiset 18.5

Piippurannan Klubi aloittaa toukokuussa Jyväskylän Kankaalla
-avajaiset 18.5

Piippurannan klubitoimintaa käynnistetään Kankaan alueella toukokuussa. Klubitoiminta on uudenlaista toimintaa jyväskyläläisille eläkeikäisille.
Avajaisia vietetään perjantaina 18. toukokuuta aamukymmenestä iltaseitsemään. Päivän aikana kuullaan uudesta yhteisöllisestä ateriapalvelusta ja koetaan tanssiesitys sekä kuorolaulua. Iltapäivällä vietetään muun muassa Laulusta voimaa –yhteislaulutilaisuus. Avajaiset päätetään seniorijameihin. Jameissa nautitaan hyvästä musiikista ja vietetään mukavaa iltaa toisten seurassa.

Uudet ja avarat tilat kutsuvat viihtymään yhdessä

Klubin uudet tilat ovat avarat, esteettömät ja antavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Toimintatilaa on reilusti yli 200 neliötä. Klubitoimintaa järjestetään arkipäivisin ja tämän lisäksi Klubi on mukana alueen eri tapahtumissa ja senioriväestön toiminnan kehittämisessä. Toimintaa koordinoi kaksi ohjaajaa, jotka vastaavat järjestetyistä ryhmätoiminnoista sekä klubitilojen varauksista.
Klubi kokoaa yhteen vapaaehtoiset toimijat, järjestöt sekä ammattihenkilökunnan. Klubi antaa vapaaehtoistoimijoille ja eri yhdistyksille mahdollisuuden tuoda ikäihmisten virkistykseksi erilaisia aktiviteetteja. Klubilla on myös mahdollisuus ateriointiin. Piippurannan Klubi tarjoaa avoimen kohtaamispaikan alueen ikäihmisille. Mukaan pääsee poikkeamalla ovesta sisään. Toiminnasta voi kysellä lisää Klubin ohjaajilta myös puhelimitse.

Kävijät mukaan toiminnan suunnitteluun

Tulevan kesän aikana Klubilla vietetään musiikkihetkiä ja kulttuurikävelyjä Kankaan alueella. Suunnitteilla on myös teemapäiviä esimerkiksi kirjallisuuden parissa sekä liikunnallinen Vire-Lavis.

-Toivomme Klubin tulevien kävijöiden ideoita toiminnan suunnitteluun. Kesällä järjestetään ideailtapäiviä Klubitoiminnan kehittämiseksi. Tavoitteenamme on toteuttaa nimenomaan asiakkaiden näköistä toimintaa. Tiloja voi kysellä myös esimerkiksi yhdistysten käyttöön iltaisin ja viikonloppuisin, kertoo ohjaaja Malanja Mieskonen.

Piippurannan Klubin avajaisiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Avajaisohjelmaan pääsee tarkemmin tutustumaan nettisivulla:
Piippurannan avajaisohjelma

Piippurannan Klubin osoite on Paperitehtaankatu 1.

Tervetuloa Klubin avajaisiin!

Lisätietoa antavat: ohjaaja Malanja Mieskonen, puh. 014 266 1906, ohjaaja Outi Savonen,
puh. 014 266 7320

2.5.2018Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje