Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin kehitysjohtajaksi on valittu Lasse Leppä

Jyväskylän kaupungin kehitysjohtajaksi on valittu Lasse Leppä

Jyväskylän kaupungin kehitysjohtajan virka tuli julkisesti haettavaksi, kun kehitysjohtaja Harri Hyvönen valittiin sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaatiota edistävän SoteDigi Oy:n toimitusjohtajaksi. Tässä tehtävässä Hyvönen aloittaa 1.5.2018.

Kehitysjohtajaksi on valittu KTM Lasse Leppä. Leppä työskentelee tällä hetkellä Laukaan kunnan talousjohtajana. Leppä aloittaa kaupungin kehitysjohtajana 1.8.2018. Kehitysjohtajan sijaisena toimii 1.5.-31.7.2018 tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Melville.

Lasse Leppä on aiemmin työskennellyt Jyväskylän kaupunkiorganisaatiossa, mm. laskentapäällikkönä ja vt. talousjohtajana. Hänellä on jo laaja tuntemus Jyväskylän kaupungin organisaatiosta, vahva kuntapalveluiden tuntemus sekä näyttöä kuntaorganisaation ja kunnan prosessien tuloksellisesta kehittämisestä.

Kehitysjohtaja johtaa Jyväskylän kaupungin kehittämisyksikköä, jonka tehtäviin kuuluu mm. toimialojen palvelu- ja prosessikehityksen tuki, organisaatio- ja johtamisrakenteiden valmistelu, kaupunkistrategian valmistelu sekä kehittämisen painopistealueiden, kuten tuottavuuden, resurssiviisauden ja digitalisaation edistäminen ja toimeenpano. Kehitysjohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona oli tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan tuli määräaikaan mennessä yhteensä 48 hakemusta, joista kelpoisuusehdon täytti 45 hakijaa. Haastatteluun kutsuttiin yhdeksän hakijaa.

Lisätietoja:
kehitysjohtaja Harri Hyvönen, puh. 050 486 7569
Lasse Leppä, puh. 050 5999 545

27.4.2018Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje