Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesänavaustapahtumassa 16.5. leikitään ja liikutaan Jyväskylän Lounaispuistossa

Kesänavaustapahtumassa 16.5. leikitään ja liikutaan Jyväskylän Lounaispuistossa

Lounaispuiston kesä käynnistyy perinteisellä koko perheen kesänavaustapahtumalla keskiviikkona 16.5. klo 17-19. Jyväskylän kaupungin järjestämässä ilmaiskonsertissa klo 18 lavalle nousee tv:n lastenohjelmistakin tuttu kaksikko Mimi ja Kuku. Duo kutsuu lapsia mukaan tanssimaan, liikkumaan, leikkimään ja seikkailemaan keväiseen laululeikkikonserttiin, joka kestää noin 45 minuuttia ja sopii kaikenikäisille.

Jo ennen konserttia klo 17 alkaen Lounaispuistossa löytyy kivaa puuhaa ja tekemistä perheen pienimmille. Keikkafiilistä voi hakea Taidepiilon Pörriäisafrot -etkoilta, jossa tuunataan oma soitin ja tanssitaan mukaansatempaavien afrorytmien tahtiin.

Lounaispuiston (Seminaarinkatu 34) läheisyydessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten jos mahdollista, konserttiin kannattaa saapua kävellen, pyöräillen tai julkisilla kulkuvälineillä.

Mimin ja Kukun vauhdikkaasta esiintymisestä pääsevät nauttimaan kaikki Jyväskylän kaupungin perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan eli Jälkkärin sekä vaativaa erityistä tukea tarvitsevien koululaisten Vertti-ryhmät jo aiemmin päivällä järjestettävissä konserteissa. Vilske onkin aikamoinen kun Lounaispuistoon saapuu noin 1 500 lasta bussikuljetuksilla tai kävellen.

Kesänavaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja kasvun ja oppimisen palvelut.

Kuva esiintyjistä tiedotuskäyttöön: https://bit.ly/2HYzxi9

Tapahtuma on osa Lounaispuiston kesää: https://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Suvi Lindell-Mäkelä, kulttuuripalvelut, p. 014 266 4043, suvi.lindell-makela(at)jkl.fi

suunnittelija Tella Vuolle-Oranen, kasvun ja oppimisen palvelut, p. 014 266 4036, tella.vuolle-oranen(at)jkl.fi

https://www.facebook.com/events/2155286084699923/

25.4.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje