Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin pääkirjaston valoteoksesta ideakilpailu

Jyväskylän kaupungin pääkirjaston valoteoksesta ideakilpailu

Jyväskylän kaupunki järjestää yksivaiheisen ideakilpailun, jolla etsitään kaupungin pääkirjaston sisätiloissa olevan portaikon yläpuolelle sijoittuvaa valoteosta. Valoteos voi koostua erilaisista materiaaleista.

Kilpailu on suunnattu Suomessa asuville taiteilijoille, muotoilijoille ja valaistussuunnittelijoille. Yksi kilpailija tai työryhmä voi jättää useampia ehdotuksia. Ideakilpailun ehdotusvaihe kestää 15.6.2018 asti. Ehdotuksista valitaan yksi teos jatkotyöstöön, ja teoksen on tarkoitus valmistua syyskuun 2018 loppuun mennessä.

Kilpailun voittaja palkitaan 3000 euron summalla. Voittajateoksen lisäksi valitaan yleisön suosikki, joka palkitaan 1000 euron palkintosummalla. Kilpailuteokset ovat nähtävillä Valon kaupungin Facebook-sivuilla 18.–26.6.2018, ja yleisö voi äänestää suosikkiaan kommentoimalla kuvia. Kilpailussa ei jaeta muita palkintoja.

Kilpailulautakunta kokoontuu kilpailun päätyttyä, ja jatkotyöstöön valittu teos ja yleisön suosikki julkistetaan 26.6.2018.


Lisätietoja:
- Valon kaupunki -hankkeen koordinaattori Elisa Hillgen, p. 045 221 8615, elisa.hillgen[at]jkl.fi
- www.valonkaupunki.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/ideakilpailu2018

25.4.2018Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje