Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Unknown Decoy juhlistaa perjantaina singlejulkaisuaan Jyväskylän Veturitalleilla – mukana myös Feeding the Insanity ja Kätfish

Unknown Decoy juhlistaa perjantaina singlejulkaisuaan Jyväskylän Veturitalleilla – mukana myös Feeding the Insanity ja Kätfish

Jyväskyläläinen metallia ja vanhan koulun rockia yhdistelevä Unknown Decoy julkaisee toisen Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa tuotetun singlen perjantaina 27.4. 2018. Singer-singleä juhlistetaan Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla samana päivänä, jolloin Unknown Decoyn lisäksi lavalle nousevat tamperelainen Feeding the Insanity ja iisalmelainen Kätfish.

- Uusi sinkkumme on ollut työn alla hieman yli ikuisuuden, mutta lopulta se muovautui juuri sellaiseksi kuin halusimme. Saimme biisin rakentamiseen vinkkejä muun muassa Mikko von Hertzeniltä!, Unknown Decoy eli Aaro Viitanen, Patrik Laaksonen, Tatu Telin ja Vilho Polamo kertovat innostuneena kertovat innostuneena musiikkialaa kritisoivasta kappaleestaan.

- Singer protestoi jokaista muusikkoa, joka kuvittelee menestyksen sokaisemana olevansa jotenkin parempi heppu kuin muut planeettamme asukit. Toivomme todella, ettei meille itsellemme tapahdu tällaista urean tihkumista aivokudoksiin.

Unknown Decoy ei pelkää kuitenkaan mahdollista menestystä, vaan toivoo singlen kuuntelijamäärien vievän yhtyeen Yhdysvaltain kiertueelle.

- Kuunnelkaa sinkkua niin kauan, että naapurit valittavat!, Unknown Decoy kehottaa.

Singer julkaistaan tärkeimmissä musiikin suoratoisto- ja latauspalveluissa kuten Spotify, iTunes ja Google Play Music. Veturitallien studiossa tallennetun kappaleen on äänittänyt, miksannut, masteroinut ja tuottanut Teemu Liekkala.

YouTuben Jyväskylä Rock Academy -kanavalla julkaistaan puolestaan Elina Peiposen ohjaama kappaleen musiikkivideo. Videon työryhmään kuuluvat Santeri Nikkinen (kuvaus ja editointi), Hilda Polamo (kuvaus) ja Hanna Hämäläinen (valot).

Kiskoklubi 27.4. 2018 : Unknown Decoy, Feeding the Insanity ja Kätfish.

soittoajat:
Kätfish 18:45
Feeding The Insanity 19:45
Unknown Decoy 20:45

Kiskoklubit ovat ikärajattomia, päihteettömiä ja maksuttomia tilaisuuksia. Veturitallien ovet aukeavat perjantaisin klo 16 ja ilta päättyy klo 22.

Lisätiedot:

http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy
http://facebook.com/jyvaskylarockacademy/

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

24.4.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje