Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä lasten kesäajan hoidon tarve ilmoitettava 4.5. mennessä

Lasten kesäajan hoidon tarve ilmoitettava 4.5. mennessä

Jyväskylän varhaiskasvatuspalvelujen kesätoimintakausi on ajalla 4.6.–8.8. Tuolloin varhaiskasvatuspalvelua järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheiden tulee ilmoittaa 4.5. mennessä, tarvitseeko lapsi hoitoa kesän aikana. Perheet ovat saaneet koteihin kyselyn ja tarkemmat ohjeet hoidon tarpeesta ilmoittamiseen Daisy-viestinä.

Kesän aikana avoinna on päiväkoteja eri puolilla Jyväskylää. Tieto päivystävistä päiväkodeista ja aukioloajoista löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/paivahoito/toimintavuosi. Mansikkapuisto ja Yrttisuon perhepuisto ovat avoinna ajalla 4.-21.6. Mäki-Matin perhepuisto on avoinna koko kesän. Iltahoito on keskitetty Tapiolan, Kultaniityn ja Liinalammin päiväkotiin. Yö- ja viikonloppuhoito on Tapiolan päiväkodissa. Tiedon kesäajan hoitopaikasta saa lapsen omasta päiväkodista.

Varhaiskasvatuksen kesätoimintakaudella suositellaan lomaa niille lapsille, joilla ei ole vanhempien työstä tai opiskelusta johtuen varhaiskasvatuksen tarvetta. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin myönnetään hyvitystä, kun poissaolosta on ilmoitettu määräaikaan mennessä. Maksuhyvitystä myönnetään ennalta ilmoitetuista kokonaisista poissaolopäivistä, jotka vähentävät kuukausittaista tuntimäärää. Maksuhyvitykseen oikeuttavia päiviä ovat vain arkipäivät.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Päivi Koivisto, varhaiskasvatus, p. 014 266 3198
asiakasmaksusihteerit, p. 014 266 3095, 014 266 3096, 014 266 1698
päiväkodinjohtajat

23.4.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje