Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kevään viimeisessä Low budget -pajassa to 3.5. luodaan kaunista kirjomalla

Kevään viimeisessä Low budget -pajassa to 3.5. luodaan kaunista kirjomalla

Toukokuun Low budget pajassa päästään kokeilemaan perinteisen kirjonnan uusia muotoja. Tukevalle selluarkille syntyy kirjomalla mitä ihmeellisimpiä muotoja torstaina 3.5. klo 16–19.

Voit luoda pajassa esimerkiksi kirjanmerkin, pikkuisen sisustustaulun tai vaikka rintakorun. Pajan ohjaajina toimivat Gradian tekstiiliartesaaniopiskelijat Wilhelmiina Aronsson ja Emmi Kuutti. He tuovat malleja niin ristipistokirjonnasta kuin erityyppisisistä kirjontatuotteistakin. Sellupohjalle kirjottaessa ensin painellaan reiät kuviota varten selluarkkiin, jonka jälkeen kirjotaan kuvio esiin.

Tule suunnittelemaan oma mietelauseesi sisustustauluksi tai loihdi slogan rintanapiksi. Selluarkki toimii tukevana taustana kirjontatyölle, joten tuloskin on perinteistä kirjontaa jykevämmän ja modernimman näköinen. Tule yhdistämään perinnettä ja nykyaikaa!

Paja alkaa klo 16 ja viimeisiä tulijoita toivotaan saapuvaksi ennen klo 18, jolloin museo sulkeutuu yleisöltä. Pajassa voi ahertaa klo 19 saakka. Työpajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Kahden euron pajamaksu kattaa kaikki materiaalit.

Suomen käsityön museo
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Avoinna ti-su klo 11-18. Poikkeuksia aukiloissa pyhäpäivisin.
Tarkemmat tiedot aukiloista täältä.

Lisätietoa: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

23.4.2018Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje