Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorten Jyväskylä -palvelusta kerätään palautetta verkkokyselyllä

Nuorten Jyväskylä -palvelusta kerätään palautetta verkkokyselyllä

Nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu Nuorten Jyväskylä on julkaissut verkkokyselyn, jonka avulla selvitetään palvelun tunnettuutta, erilaisia tiedontarpeita sekä tiedonhaun kanavia. Kysely on suunnattu pääasiassa 13-29-vuotiaille, mutta siihen voivat vastata myös nuorten huoltajat sekä nuorten parissa työskentelevät henkilöt.

Verkkokyselyyn pääsee Nuorten Jyväskylä -sivuston kautta osoitteessa http://nuorten.jyvaskyla.fi. Kyselyn tulokset julkaistaan samalla sivustolla kesäkuun 2018 aikana. Vastaamiseen kuluu aikaa noin viisi minuuttia ja saatujen vastausten avulla palvelusta kehitetään entistä laadukkaampaa kokonaisuutta. Vastausaikaa on 31.5. 2018 saakka.

Nuorten Jyväskylä toimii osana Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluja ja sitä on kehitetty keväästä 2016 lähtien samannimisessä hankkeessa. Palvelu tarjoaa tietoa ja neuvontaa nuorille ja nuorille aikuisille eri elämäntilanteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Lisätiedot:

Rita Suhonen
projektityöntekijä
Nuorten Jyväskylä –hanke, Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 014 266 8720
sähköposti: rita.suhonen(at)jkl.fi

19.4.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje