Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonian tango nuevo -ilta Vakiopaineessa 5.5. Piazzollan sävelin

Jyväskylä Sinfonian tango nuevo -ilta Vakiopaineessa 5.5. Piazzollan sävelin

Jyväskylä Sinfonian muusikot ja bandoneóntaiteilija Henrik Sandås asuvat yhdessä tango nuevon huumaavaan maailmaan lauantaina 5.5. klo 19 Vakiopaineessa. Illan ohjelma sisältää Astor Piazzollan musiikkia Henrik Sandåsin sovituksina.

Henrik Sandås on Suomen kysytyimpiä tango nuevo -spesialisteja kokonaisvaltaisella muusikkoudellaan ja puhuttelevalla soittotyylillään. Sandåsin lisäksi lavalla ovat Niina Tuunainen (viulu), Kaisamari Hiltunen (viulu), Maria Mangeloja (alttoviulu), Juha Malmivaara (sello), Jani Koskela (kontrabasso), Gil Shaked-Agababa (klarinetti), Nahoko Kinoshita (oboe) ja Jussi Järvenpää (käyrätorvi).

Argentiinalainen Astor Piazzolla tunnetaan perinteisen tangon uudistajana ja tango nuevo -tyylin luojana. Hänen musiikissaan tangoon yhdistyy taidokkaasti vaikutteita jazzista ja klassisesta musiikista. Piazzollan oma soitin oli bandoneón, joten autenttinen tunnelma on tänä iltana taattu.

Lue lisää konsertista
Henrik Sandås
Kuvapankki

Liput:
15 / 13 / 7 € teatterin lippumyymälästä tai
17,50 / 15,50 / 9,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä http://www.lippu.fi


Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Outi Räsänen
p. 014 266 4167
outi.rasanen[at]jkl.fi

19.4.2018Outi Räsänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje