Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mitä tuumaat Jyväskylän kaupungin kirjastoista? Vastaa asiakaskyselyyn 6.5. mennessä

Mitä tuumaat Jyväskylän kaupungin kirjastoista? Vastaa asiakaskyselyyn 6.5. mennessä

Mitä mieltä olet kirjaston palveluista? Onnistummeko hienosti vai onko jotain, minkä voisimme tehdä paremmin? Koko Suomessa halutaan nyt tietää, mitä kansalaiset tuumaavat kuntien kirjastoista. Asiakaskysely on kirjastokohtainen, joten vastaaja pääsee arvioimaan omaa tuttua lähikirjastoaan. Kirjastoautot ovat rajattu kyselyn ulkopuolelle.

Kyselyyn voi vastata netissä tai pistäytyä kirjastossa täyttämässä paperinen kyselylomake. Vastaaja voi halutessaan osallistua arvontaan, jossa on palkintona kuusi lahjakorttia kirjakauppaan.

Kyselyyn voit vastata täällä: www.kirjastot.fi/kysely-enkat-survey

Kysely antaa arvokasta tietoa kirjastopalveluiden toimivuudesta Suomessa. Vastaukset ovat myös kehittämistyön väline Jyväskylän kirjastopalveluille. Kyselyn teemoja ovat muun muassa kirjaston erilaiset käyttötavat, kirjaston aineisto, asiakaspalvelun toimivuus, kirjaston tapahtumat, koulutukset ja opastukset, kirjastotilat sekä vastaajan kokemat kirjaston hyödyt.

Kyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy. Kyselyn tuloksista tiedotetaan valtakunnallisesti syyskuussa 2018.

Lisätietoja: Antti Seppänen, ylitarkastaja, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, antti.seppanen[at]avi.fi, p. 0295 016 354

http://www.kirjastot.fi

17.4.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje