Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kevät soi yhteislauluissa pääkirjaston Minnansalissa 13.4.

Kevät soi yhteislauluissa pääkirjaston Minnansalissa 13.4.

Perjantaina 13.4. klo 13 pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39–41) lauletaan Emmi Aarnio-Metsäsen ja Tiina Laitisen Kruuvaus Duon johdolla ja teemana ovat keväiset sävelmät. Yhdessä laulettavia kappaleita ovat mm. Anttilan keväthuumaus ja Muurari. Jotkut mukaan valituista lauluista, kuten Lapin kesä ja Suvivalssi, vievät fiilikset jo tulevaan kesäänkin. Pelimanni Kari Hokkasen viululla soittamat välisoitot piristävät laulamisen välissä ja antavat pienen hengähdystauon laulajille.

Jyväskyläläinen Kruuvaus Duo keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Duo on esiintynyt viime vuodesta alkaen Taideapteekin kautta myös Jyväskylän vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä. Musiikillisen osaamisen lisäksi Emmi Aarnio-Metsänen (laulu) ja Tiina Laitinen (laulu ja piano) tunnetaan rempseästä otteestaan ja hurtista huumoristaan.

Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuuksiin voi tulla laulamaan yksin tai yhdessä ystävien kanssa laulutaidosta riippumatta. Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen järjestämiin yhteislaulutilaisuuksiin on vapaa ja esteetön pääsy.

Yhteislaulutilaisuudet kevätkaudella 2018

Pe 13.4. klo 13 Keväisiä sävelmiä, Kruuvaus duo
Pääkirjaston Minnansali (Vapaudenkatu 39−41)

Pe 27.4. klo 13 Lapin lauluja, Jaana Eloranta
Vaajakosken kirjasto (Urheilutie 36 B)

Pe 18.5. klo 13 Vesien äärellä, Jaana Eloranta
Piippurannan Klubi (Paperitehtaankatu 1)

Kuvia Laulusta voimaa -tilaisuuksista

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen(at)jkl.fi, p. 014 266 4045
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/laulustavoimaa

10.4.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje