Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tervetuloa iltakahville Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa Tikkakoskelle 11.4.

Tervetuloa iltakahville Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa Tikkakoskelle 11.4.Tervetuloa iltakahville Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa Tikkakoskelle 11.4.

Jyväskylän kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajat kutsuvat asukkaita iltakahville kevään aikana eri asuinalueilla.

Tervetuloa keskiviikkona 11.4. Tikkakosken yhtenäiskoulun ruokasaliin kahvi- ja keskustelutilaisuuteen (Tikkakosken koulu, Koulukatu 10). Kahvia on tarjolla klo 17.30 alkaen ja keskustelulle on varattu aikaa klo 18-19.30.

Iltakahvitilaisuudet on jo järjestetty Korpilahdella ja Palokassa. Seuraavat ovat torstaina 26.4. (huom torstai) Kuokkalassa Tikan koulun ruokasalissa, Toritie 22 ja keskustassa 9.5. Puistokadun päiväkotikoulun ruokasalissa, Puistokatu 7-9.

Tarkoitus on keskustella ajankohtaisista yhteisistä, ja eri kaupunginosia koskevista asioista. Paikalle on kutsuttu myös kaupungin virkamiehiä ja asukasyhdistyksen edustaja.

- Tapaamisten tavoitteena on tarkoitus vahvistaa asukkaiden osallisuutta avoimessa vuorovaikutuksessa luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kanssa. Eri asuinalueilla on erilaisia vahvuuksia ja toisaalta myös erilaisia kehittämistarpeita. Hyvien käytänteiden tai hyviksi todettujen ratkaisujen huomaaminen ja jakaminen, epäkohtia ja niihin puuttumista unohtamatta, on keskeistä asukkaiden ja kaupungin kehittämisen näkökulmasta, kertoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela.

Lisätietoja:
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela, puh. 050 554 7167
erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, puh. 014 266 3070

10.4.2018Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje