Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuon, Kuokkalan, Vaajakosken ja Uuraisten lääkäri- ja hoitajavastaanotot suljettu iltapäivän 11.4.

Huhtasuon, Kuokkalan, Vaajakosken ja Uuraisten lääkäri- ja hoitajavastaanotot suljettu iltapäivän 11.4.

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (Jyte) lääkäri- ja hoitajavastaanotot Huhtasuon, Kuokkalan, Vaajakosken ja Uuraisten terveysasemilla suljetaan keskiviikkona 11. huhtikuuta poikkeuksellisesti jo klo 11.00. Ajanvarausnumerot palvelevat normaalisti, mutta puhelut ohjautuvat iltapäivän aikana Jyväskylän kaupungin muille terveysasemille. Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä kiireettömissä asioissa vasta seuraavana päivänä. Kiireellisille potilaille varataan päivystysaika hoidon tarpeen arvioinnin mukaisesti Keskustan, Kyllön tai Palokan terveysasemalle.

Muut terveysasemien palvelut, kuten hammashoitolat, fysioterapia, erikoisvastaanotot ja neuvolat ovat avoinna normaalisti päivän aikana.

Lisätietoja: Ilkka Käsmä, avosairaanhoidon palvelupäällikkö, Jyte, p. 014 266 2082, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi
Terveysasemien verkkosivut

9.4.2018Elina Gråsten

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje