Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » RSO:n soolokäyrätorvensoittaja Jukka Harju Jyväskylä Sinfonian solistina Jyväskylän ja Jämsän konserteissa

RSO:n soolokäyrätorvensoittaja Jukka Harju Jyväskylä Sinfonian solistina Jyväskylän ja Jämsän konserteissa

Jyväskylä Sinfonian konserteissa 11.4. ja 12.4. ääneen pääsee Radion sinfoniaorkesterin soolokäyrätorvensoittaja Jukka Harju. 11.4. konsertti kuullaan Jyväskylän teatteritalossa klo 19 ja 12.4. luvassa on maakuntavierailu Jämsään, jossa konsertti kuullaan uusintana Paunun koululla klo 19. Konsertit johtaa nouseva kapellimestarikyky Jukka Untamala, joka tunnetaan myös Kamus-kvartetin viulistina.

Jukka Harjun solistiteoksena on Englantilaisen York Bowenin konsertto käyrätorvelle, jousille ja patarummuille, joka kuullaan tänään ensi kertaa Suomessa. Jukka Harju teki debyyttinsä orkesterin solistina jo 9-vuotiaana ja on tämän jälkeen esiintynyt eri orkestereiden edessä yli 50 kertaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Konserttien muut teokset ovat Felix Mendelssohnin käsialaa. Alkusoitto näytelmään Kotiinpaluu kaukaa alkoi valmistua säveltäjän matkalla Britteinsaarille vuonna 1829. Sinfonia nro 1 c-molli oli puolestaan Mendelssohnin tuotannon ensimmäinen täydelle orkesterille sävelletty sinfonia. Vahvasti Mozartia ihaileva teos syntyi kypsässä 15 vuoden iässä.

Taiteilijatapaamiset ennen konsertteja klo 18.15. Jyväskylässä ja 18.30 Jämsässä
Sekä Jyväskylässä että Jämsässä yleisön on mahdollista tavata konsertin solisti Jukka Harju. Klo 18.15 ja 18.30. alkavissa tilaisuuksissa Harju kertoo ajankohtaisista kuulumisistaan ja vastaa myös yleisön kysymyksiin. Taiteilijatapaamisiin on vapaa pääsy.

Lue lisää konsertista
Jukka Untamala
Jukka Harju
Kuvapankki

Liput:
26 / 24 / 12 € teatterin lippumyymälästä tai
28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä http://www.lippu.fi


Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Outi Räsänen
p. 014 266 4167
outi.rasanen[at]jkl.fi

5.4.2018Outi Räsänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje