Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Taidon päivänä 14.4. hurvitellaan pistoilla ja langoilla Kirjaillaan-työpajassa

Taidon päivänä hurvitellaan pistoilla ja langoilla Kirjaillaan-työpajassa

Tervetuloa hurvittelemaan Taidon päivänä erilaisilla pistoilla ja langoilla Suomen käsityön museon Kirjaillaan-työpajaan lauantaina 14.4. klo 12–16.

Voit olla tumpelo tai pitemmälle ehtinyt, tule nauttimaan käsillä tekemisestä ja samanhenkisten ihmisten seurasta. Pistoja on monenlaisia, mutta riittää, että opettelee muutaman tai keksii vaikka itse uusia ja antaa mennä. Tässä pajassa ei mitata pistojen pituutta, vaan käytetään lankaa ja neulaa itseilmaisuun.

Pistojen pariin johdattelee kirjontaan hurahtanut käsi-ja taideteollisuusopettaja Elina Helminen Turusta. Elina saa kirjontaan aiheita luonnonmaisemista ja puutarhan paljaista ja täysistä palstariveistä. Elinan teoksia on esillä Pistot-näyttelyssä 22.4.2018 saakka Näytönpaikassa.

Kaikki tarvittavat materiaalit saat paikan päältä. Työpajamaksu 15 euroa maksetaan museon infoon ennen työpajaa, työpajamaksu sisältää iltapäiväkahvit.

Ilmoittautumiset työpajaan linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Kirjaillaantyopaja_5105

Lisätietoa: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

5.4.2018Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje