Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Felix Zenger on Liekeissä Jyväskylä Sinfonian konsertissa 18.4.

Felix Zenger on Liekeissä Jyväskylä Sinfonian konsertissa 18.4.

Jyväskylä Sinfonian kevään erityistapauksiin kuuluu 18.4. konsertti Jyväskylän teatteritalossa klo 19, jolloin maailman eturivin beatboxaajiin kuuluva Felix Zenger vastaa konsertin solistiosuudesta. FLARE – Music for Beatbox and Orchestra on Zengerin itsensä säveltämä teos, jossa ihmisäänellä tuotetut rytmit kohtaavat länsimaisen taidemusiikin peruskokoonpanon.

Lisämaustetta konserttiin tuo ainutlaatuinen sävellysprosessin tuotos, jonka jyväskyläläiset kahdeksasluokkalaiset ovat valmistaneet teema ja muunnelmat -periaatteella. Jyväskylä Sinfonia on mukana Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska kulturfondenin rahoittamassa Taidetestaajat-suurhankkeessa, jonka tarkoituksena on tarjota koululaisille ikimuistoisia taide-elämyksiä.

Koululaiset ovat tutustuneet Jyväskylä Sinfonian muusikoiden johdolla erilaisiin instrumentteihin ja niille säveltämiseen, ja tämän jälkeen käytännön sävellystyö tapahtui kouluilla opettajankoulutuslaitoksen ja musiikin aineenopettajaopiskelijoiden ohjaamana erilaisia sävellystekniikoita ja nykyteknologiaa hyödyntäen. Konsertin huipentaa Ludwig van Beethovenin viides sinfonia, joka syntyi Taidetestaajien teoksen tavoin vähitellen ja pienistä paloista.

Lue lisää konsertista
Felix Zenger
Kuvapankki

Liput:
26 / 24 / 12 € teatterin lippumyymälästä tai
28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä


Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Outi Räsänen
p. 014 266 4167
outi.rasanen[at]jkl.fi

29.3.2018Outi Räsänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje