Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lomalokki kokoaa Jyväskylän lasten ja nuorten kesätoiminnot

Lomalokki kokoaa Jyväskylän lasten ja nuorten kesätoiminnot

Lomalokki (c) Emma LinnaLomalokki-nimellä julkaistava Jyväskylän lasten ja nuorten lomatoiminnan koonti on ilmestynyt osoitteessa http://nuorten.jyvaskyla.fi/lomalokki. Lomalokki julkaistaan myös 11.4.2018 ilmestyvän Jyväskylä-lehden liitteenä. Lehti jaetaan ilmaisjakeluna joka kotiin ja sitä on saatavilla myös useista jakelupisteistä.

Lomalokkiin on kerätty kesälomakaudelle ajoittuvaa monipuolista toimintaa jyväskyläläisille lapsille, nuorille ja perheille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi aktiviteetteja on koottu Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta. Koonnin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen alainen Nuorten Jyväskylä -hanke.

- Koontiin on kertynyt tähän mennessä jo yli 50 toimintoa. Mukana on muun muassa päivä- ja yöleirejä, kursseja ja useita eri liikuntamahdollisuuksia. Pääosin toiminnat kohdentuvat peruskouluikäisille, kertoo nuorten Jyväskylä -hankkeen projektityöntekijä Rita Suhonen.
- Lomalokkia päivitetään vielä koko kevään ajan, joten kohderyhmälle sopivia kesätoimintoja voi ilmoittaa mukaan vielä toukokuun loppuun saakka, Suhonen kannustaa.

Lomalokki-nimi valikoitui koonnin nimeksi kilpailun kautta. Nimen keksijä ja kilpailun voittaja on jyväskyläläinen Sara Ruuska.

Lisätiedot:

Rita Suhonen
projektityöntekijä, Nuorten Jyväskylä –hanke
p. 014 266 8720 / 050 320 5933

Esa Linna
nuorisonohjaaja, mediakasvatus
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 014 266 4244 / 040 556 8726

26.3.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje