Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunki palkitsi menestyneet urheilijat kaupungintalolla 22.3.

Jyväskylän kaupunki palkitsi menestyneet urheilijat kaupungintalolla 22.3.

Jyväskylän kaupunki palkitsi vuonna 2017 menestyneitä jyväskyläläisiä tai jyväskyläläisiin urheiluseuroihin kuuluvia yksilö- ja joukkueurheilijoita kaupungintalolla torstaina 22.3.
Kaupunki palkitsi juhlavan illan aikana viime vuonna Suomen mestaruuden saavuttaneet sekä PM-, EM- tai MM-mitalin saaneet urheilijat. Palkitsemistilaisuuteen oli kutsuttu 279 urheilijaa.

Palkittavat urheilijat saavuttivat viime vuonna vähintään Suomen mestaruuden tasoisen menestyksen 41 lajissa agilitysta kumparelaskuun ja teamgymista vesipalloon. Se on huo-mattava määrä lajeja, mikä kertoo monipuolisesta lahjakkuudesta ja urheilullisesta innostuk-sesta. Se kertoo osaltaan myös kaupunkimme laaja-alaisesta urheiluseuratoiminnasta ja hyvistä harjoitteluolosuhteista.

Kansainvälisesti menestyneille stipendit

Kaupungin palkitsemissäännön mukaisesti olympialajien yleisissä sarjoissa vuonna 2017 kansainvälisesti menestyneille urheilijoille luovutettiin rahastipendit. Palkinnon tilaisuudessa sai Leo Lähteenmäki uinnin MM-pronssista.

Kaupunki on muistanut hiihtäjä Matti Heikkistä hiihdon MM-pronssista jo aiemmassa tilaisuudessa.

Illan tilaisuuden juonsi Arvo Vuorela. Juhlapuheen palkittaville urheilijoille piti kaupungin-johtaja Timo Koivisto sekä urheilijan puheen piti Petteri Monni.

Lisätietoja:
erikoissuunnittelija Anna-Leena Sahindal p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[at]jkl.fi

22.3.2018Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje