Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunginjohtaja kätteli viidesluokkalaiset 22.3. kaupungin syntymäpäivänä

Jyväskylän kaupunginjohtaja kätteli viidesluokkalaiset 22.3. kaupungin syntymäpäivänä

Jyväskylän kaupunginjohtaja kätteli viidesluokkalaiset 22.3. kaupungin syntymäpäivänäJyväskylän kaupunki täyttää tänään 181 vuotta. Kaupunginjohtaja Timo Koivisto järjesti kaikille viidesluokkalaisille vastaanoton.

Vuodesta 2006 alkaen järjestetty vastaanotto kokosi tänä vuonna Jyväskylän Paviljonkiin lähes 1700 kutsuvierasta, joista viidesluokkalaisia oli 1540 ja opettajia ja avustajia 130. Oppilasmäärä on kasvanut ja juhla järjestettiin tänä vuonna Paviljongin messuhallissa.

Kaupunginjohtajan kättelyn jälkeen tarjolla oli limsaa, donitseja ja konvehteja. Herkutteluin lomassa esiintyi klovni Jari Siljamäki. Oppilailla oli mahdollisuus tavata ja saada nimikirjoituksia urheilijoilta, jotka edustivat useita jyväskyläläisiä tunnettuja urheiluseuroja (JJK, JKU, JYP, Kirittäret ja JyPK).

Varsinaisessa juhlassa oli breakdance-esitys Free Down Crew: Elias Niskanen, Niko Kumpulainen ja Niklas Isola. Oppilaiden yhteisen tervehdyksen toivat Palokan yhtenäiskoulun oppilaat Anna Rantala ja Justus Kokkarinen. Pääesiintyjä oli yllätys, kuten joka vuosi. Nuori nouseva tähti Tuure Boelius innosti yleisön tanssimaan paikallaan.

Lisätietoja: viestintäjohtaja Helinä Mäenpää, 050 5487 422

22.3.2018Pekka Piippa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje