Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Somehaasteen avulla villasukkia jyväskyläläisille ikäihmisille

Somehaasteen avulla villasukkia jyväskyläläisille ikäihmisille

Jyväskylän vanhuspalveluissa päätettiin kokeilla sosiaalisen median tehoa ja käsitöistä innostuneet kuntalaiset haastettiin Facebookissa sukankudontatalkoisiin. Tavoitteena on saada ensi syksyksi sukat kaikille Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelujen asiakkaille ikääntyneiden kotihoitoon sekä ympärivuorokautisen asumisen toimintayksiköihin. Asiakkaita on yhteensä noin 1500.
Sukkien kutojat voivat itse valita sukan mallin ja värin. Sukkia tarvitaan sekä naisten että miesten jalkaan sopivia.

Sukat voi toimittaa Keljon palvelukeskukseen

Lahjoittajat voivat toimittaa itse tai lähettää postitse sukat Keljon palvelukeskukseen osoitteeseen Keljonkatu 26 A, 40600 Jyväskylä. Palvelukeskus on avoinna arkisin klo 8-16. Jos palvelukeskuksen asiakaspalvelu ei ole avoinna sukkia tuodessa, ne voi jättää palvelukeskuksen A-talon aulassa niille varattuun laatikkoon.
Sukat toimitetaan syksyllä vanhuspalvelujen asiakkaille ja asiakkaiden kiitosterveisiä tekijöille kuvien kera välitetään sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalinen media osoitti voimansa

Muutamassa päivässä julkaisua on jakanut yli 600 henkilöä ja useita satoja henkilöitä on kommentoinut osallistuvansa talkoisiin. Sukkajulkaisu on tavoittanut kymmeniä tuhansia sosiaalisen median käyttäjiä.
-Todella upeaa, miten innostuneita ihmiset ovat olleet asiaan. Luvassa taitaa olla palvelukeskuksiimme oikea sukkatulva, vanhuspalvelujen palvelujohtaja Maarit Raappana kiittää osallistuvia jo ennakkoon ilahtuneena.

Facebook-haaste: https://www.facebook.com/pg/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n-kaupungin-vanhuspalvelut-231632477198703/posts/?ref=page_internal

Lisätietoa: Vanhuspalvelujen palvelujohtaja Maarit Raappana, puh. 014 266 3634, koordinaattori Sanna Siniluhta, puh. 014 266 3858

20.3.2018Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje