Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ruoka ja riippuvuus – Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla käsitellään ongelmallista syömistä 20.3.

Ruoka ja riippuvuus – Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla käsitellään ongelmallista syömistä 20.3.

Tiistaina 20.3. kello 18.00 Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla keskitytään ruoka- ja syömisriippuvuuteen. Luennolla keskustellaan muun muassa riippuvuuden tunnistamisesta, siihen altistavista tekijöistä ja keinoista, joista saada apua. Näkökulmia haetaan ruokaympäristön muutoksesta, tarpeestamme turruttaa tunteita sekä syömisestä saatavasta mielihyvästä.

Osallistujilla on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiaan sekä saada tietoa ja tukea. Luento toteutetaan yhteistyössä Myllyhoito ry:n Ruoka ja riippuvuus -projektin kanssa. Luennolle on vapaa pääsy, tervetuloa!

Pakko syödä – ruoka ja riippuvuus
Tiistai 20.3. klo 18.00–19.30 Jyväskylän kansalaisopisto / luentosali 1 (Vapaudenkatu 39–41)
Luennoitsija Suvi Björkqvist, sairaanhoitaja (yamk)

Lisätietoja:
Suvi Björkqvist, projektiasiantuntija, Ruoka ja riippuvuus -hanke, Myllyhoitoyhdistys ry, p. 040 572 4993, suvi.bjorkqvist[at]myllyhoito.fi
www.ruokariippuvuus.fi

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto/

16.3.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje