Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 21.3.2018

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 21.3.2018

Varhaiskasvatuksen asiakasraadin seuraava tapaaminen on keskiviikkona 21.3. Illan aiheena on subjektiivisen varhaiskasvatusoikeuden lapsivaikutusten arviointi. Jyväskylän sivistyslautakunta edellyttää valtuustoaloitteeseen syksyllä 2017 antamassa vastauksessaan, että subjektiivisen varhaiskasvatuksen palauttamiseen palataan vielä tämän kevätkauden aikana, kunhan laajempi lapsivaikutusten arviointi on laadittu.

Kaikkien varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat pääsevät osallistumaan keskusteluun lähettämällä kommentteja, kokemuksia, kysymyksiä ja kehittämisideoita 20.3. mennessä osoitteeseen www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
palvelukoordinaattori Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati

12.3.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje