Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ikäihmiset pääsevät nauttimaan Jyväskylän päivien juhlahumusta etukäteen - päiväkeskuksissa tankotanssia, tubettamista, taikuutta ja teatteria

Ikäihmiset pääsevät nauttimaan Jyväskylän päivien juhlahumusta etukäteen – päiväkeskuksissa tankotanssia, tubettamista, taikuutta ja teatteria

Jyväskylän kaupunki tarjoaa Jyväskylän päivien kunniaksi juhlakahvit ikääntyneiden päiväkeskusten ja ympärivuorokautisen hoidon yksiköiden asiakkaille 12.-16.3. Kahvitusten ohessa nautitaan Kulttuurikimaran monipuolisista antimista. Ympärivuorokautisen hoidon yksiköiden asukkaita viihdyttää haitarinsoittaja Anu Mäki-Latvala.

Kulttuurikimaran ohjelma ja aikataulu päiväkeskuksissa

Tilaisuuksiin on vapaa ja esteetön pääsy. Tervetuloa!

Hetkessä näkyväksi
Ma 12.3. klo 12.00 Säynätsalon päiväkeskus, Urheilukentäntie 3
Ti 13.3. klo 11.45 Korpilahden päiväkeskus, Levästentie 4-6
Ke 14.3. klo 12.30 Kyllikin päiväkeskus, Löylykatu 5-7
Pe 16.3. klo 12.00 Keltinmäen päiväkeskus, Keltinmäentie 15

Työpajassa tutustutaan tubettamiseen ja suunnitellaan yhdessä tarinallinen video, joka kuvataan ryhmän toiveiden mukaisesti. Työpajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa teknistä osaamista ja videolla voi halutessaan esiintyä roolin tai piirroshahmon suojissa. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Nelli Rantanen. Säynätsalossa järjestettävässä työpajassa mukana on myös sosiaalialan ammattilainen Maritta Jylhälehto.

Lauri Laakson monologi
Ma 12.3. klo 12.15 Kortepohjan päiväkeskus, Pehtorintie 9
Ti 13.3. klo 12.30 Kypärämäen päiväkeskus, Salokatu 20 B
Ke 14.3. klo 12.30 Väinönkadun päiväkeskus, Väinönkatu 44
To 15.3. klo 12.30 Huhtasuon päiväkeskus, Nevakatu 2

Lauri Laakso on ilahduttanut aikaisemmin päiväkeskusten asiakkaita Laulavat lenkkitossut pallokentällä -monologillaan ja Kulttuurikimarassa nähdään nyt Laakson uusi esitys. Monologin nimeä ei kuitenkaan paljasteta etukäteen vaan se selviää vasta paikan päällä. – Esitän monologin flanellipaidassa karvahattu päässä, Laakso kuitenkin raottaa hieman salaisuuden verhoa.

Hannu Juntusen taikashow
Ti 13.3. klo 12.30 Tikkakosken päiväkeskus, Myllylammenkatu 6

Näyttämötaikuuteen erikoistunut Hannu Juntunen esittää visuaalista taikuutta musiikin säestyksellä. Maaginen esitys sisältää myös huumoripitoista stand up -taikuutta, jossa yleisö pääsee osallistumaan esitykseen. Nuoresta iästään huolimatta Juntunen on menestynyt sekä suomalaisissa että pohjoismaalaisissa taikurikisoissa.

Tankotanssia ja Suomi-maisemaa
Pe 16.3. klo 10.00 Väkkärän päiväkeskus, Väkkärätie 3, Vaajakoski (esitystä voi seurata myös reaaliajassa osoitteessa https://bambuser.com/channel/jyvaskyla_yleistilaisuus)
Pe 16.3. klo 13.00 Luhtisen päiväkeskus, Ritopohjantie 23, Palokka

Päiväkeskuksissa koetaan jotakin ennennäkemätöntä, kun lavalle nousee Saara Ervasti Ready Set Pole -tanssikoulusta. Huikea esitys maalailee lämmintä, melankolista ja humorististakin Suomi-maisemaa. Tanssi-improvisaatiota ja lennokasta tankotanssia säestävät Markus Jokinen (kitara, laulu) ja Laura Koistinen (laulu).

Kulttuurikimaran esiintyjien kuvia tiedotuskäyttöön: http://bit.ly/2mYwmhN
Jyväskylän päivien koko ohjelma osoitteessa: https://www.jyvaskyla.fi/paivat

Lisätietoja: kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen(at)jkl.fi, p. 014 266 4045

9.3.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje