Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Keski-kirjastojen tekstiviestien lähetyksessä häiriö

Keski-kirjastojen tekstiviestien lähetyksessä häiriö

Keskiviikosta 7.3. lähtien Keski-kirjastojen tekstiviestien lähettämisessä on ollut häiriö. Tästä johtuen viestejä varausten noutoilmoituksista ei ole lähtenyt asiakkaille. Tekstiviestejä ei ole lähtenyt myöhässä olevien lainojen palautuspyynnöistäkään. Järjestelmävika on edelleen paikantamatta.

Jos tekstiviestiä noudettavasta varauksesta ei voi lähettää teknisen ongelman vuoksi, asiakkaalle ilmoitetaan varauksen noutamisesta automaattisesti kirjepostilla.

Koska postin kulku voi kestää, kannattaa tarkistaa verkkokirjastoon kirjautumalla onko itselle tullut noudettavia varauksia tai ovatko lainat myöhässä. Noutoilmoituksen voi myös vaihtaa tilapäisesti sähköpostiin verkkokirjaston Omat tiedot -sivulla (kohta Viestiasetukset). Tämä ei kuitenkaan vaikuta jo noudettavissa oleviin varauksiin.

Jos asiakas on valinnut noudettavien varausten ja myöhässä olevan aineiston ilmoitustavaksi sähköpostiviestin, häiriöllä ei ole mitään vaikutusta tähän asiaan.

Keski-kirjastojen verkkokirjasto www.keskikirjastot.fi

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

8.3.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje