Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hyvinvointikioskin maksuttomat hyvinvointipalvelut työttömille Jyväskylän Vaajakosken aluekirjastossa 6.3.

Hyvinvointikioskin maksuttomat hyvinvointipalvelut työttömille Jyväskylän Vaajakosken aluekirjastossa 6.3.

Tiistaina 6.3. kello 12.00–16.00 Vaajakosken aluekirjaston tapahtumatilassa (Urheilutie 36 B) on saatavilla ohjausta ja neuvontaa terveyden edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Hyvinvointikioskin maksuttomat palvelut ovat tarkoitettu työtä vailla oleville ihmisille. Matalan kynnyksen palvelu on maksuton ja toimii ilman ajanvarausta.

Hyvinvointikioskin vastaanotolla työskentelee sairaanhoitaja. Vastaanottotila on järjestetty siten, että asiakkaan yksityisyys on turvattu. Käytetyimpiä palveluita ovat terveysmittaukset eli verenpaine-, kolesteroli- ja verensokerimittaukset. Muita palveluja ovat elämäntapamuutoksiin liittyvä ohjaus, neuvonta ja yksilöllinen tuki, terveys- ja hyvinvointikartoitukset, ryhmä- ja yksilöohjaus sekä verkossa tapahtuva valmennus.

Asiakkaat saavat myös tukea ja ohjausta elämäntapamuutoksiin. Haasteet voivat liittyen esimerkiksi ravitsemukseen ja painonhallintaan, liikuntaan ja arkiaktiivisuuteen,
elämän tasapainoon, mielekkääseen arkeen tai uneen ja palautumiseen.

Jos omassa hyvinvoinnissa on jotain, mikä mietityttää, kannattaa käväistä Hyvinvointikioskissa Vaajakosken kirjastossa. Jos ihminen elää raskasta elämänvaihetta ja huolet painavat, saa myös niistä kertoa.

Hyvinvointikioski Vaajakosken aluekirjastossa myös 3.4.

Hyvinvointikioski pystytetään Vaajakosken kirjastoon myös 3.4. kello 12.00–15.30. Jos kumpikaan kirjaston ajankohdista ei käy, voi aina piipahtaa kansalaistoiminnankeskus Matarassa (Matarankatu 6 B, Jyväskylä), jossa kioski on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin kello 11.00–15.00.

Hyvinvointikioskeja koordinoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Jyväskylän kaupunki ja Jyvässeudun työllistämisyhdistys ry.

Lue lisää: www.jamk.fi/hyvinvointikioski

Lisätietoja:
Vaajakosken aluekirjasto (Urheilutie 36 B), p. 014 266 4144, kirjasto.vaajakoski[at]jkl.fi

Tavoitettavissa maanantaina 5.3. lähtien:
Outi Teittinen, projektiasiantuntija, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, p. 040 167 7627, outi.teittinen[at]jamk.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto/vaajakoski
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto

2.3.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje