Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Haluatko vaikuttaa talven 2018–19 aikatauluihin? Nyt on sen aika!

Haluatko vaikuttaa talven 2018–19 aikatauluihin? Nyt on sen aika!

Onko sinulla idea/ toive/ ehdotus, joka pitäisi ottaa huomioon Linkin ensi talvikauden 2018-19 aikataulujen ja reittien suunnittelussa? Kerro se 16.3. mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/AD9E94577A9C2EDD.par.

Toiveesi täyttämistä emme pysty lupaamaan, mutta perehdymme esityksiin huolella ja arvioimme niiden toteutuskelpoisuutta. Parhaat ideat pääsevät jatkoon ja niitä käytetään mahdollisuuksien mukaan suunnittelutyön pohjana.

Emme vastaa nettilomakkeella lähetettyihin ehdotuksiin tai kysymyksiin. Jos sinulla on muuta joukkoliikennepalvelua (hintoja, etuisuuksia, asiakaspalvelua jne.) koskevaa asiaa, lähetäthän sen meille virallisen palautekanavan www.jyvaskyla.fi/palaute kautta!

Miksi näitä kyselemme? Kesän 2018 aikatauluista päätettiin joukkoliikennejaostossa helmikuussa, ja niistä tuli useita toiveita. Päätösvaiheessa vaikutusmahdollisuudet ovat aina vähäiset, kun suunnitelmat ovat jo pitkällä. Nyt haluamme toimia toisin ja pyytää näkemyksiä etukäteen.

Pallo on nyt sinulla, kerro siis ideasi!

2.3.2018Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje