Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskyläläinen Missing Moment juhlistaa debyyttisingleään perjantaina 2.3. Veturitalleilla

Jyväskyläläinen Missing Moment juhlistaa debyyttisingleään perjantaina 2.3. Veturitalleilla

Progressiivisilla vivahteilla varustettu melodinen poprockyhtye Missing Moment julkaisee debyyttisinglensä It’s Not Your Faith perjantaina 2.3. Samana iltana yhtye esiintyy jyväskyläläishelsinkiläisen vaihtoehtoisen rockyhtyeen Moodyn kanssa Veturitallien Kiskoklubilla. Tapahtuma on päihteetön, maksuton ja avoin kaikille. Ovet aukeavat klo 16 ja ilta päättyy klo 22.

Jyväskyläläiseen Missing Momentiin kuuluvat Essi Tarvainen (laulu ja lyriikat), Moona Pehkonen (sävellykset ja piano), Matias Malila (kitara ja basso), Iiro Jaaranen (kitara ja basso) ja Juuso Välimaa (rummut). Yhtye on mukana Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa.

It’s Not Your Faith julkaistaan perjantaina 2.3. 2018 tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play). Kappale on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös tuottanut, miksannut ja masteroinut singlen.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy -toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylä Rock Academy toimi vuoteen 2016 asti osana valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta. Vuodesta 2017 alkaen Jyväskylä Rock Academy on ollut osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden vakituista toimintaa.

http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p. 040 777 4073

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726

28.2.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje