Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tule arvioimaan Jyväskylän kaupungin hyvinvointisuunnitelmaa 6.3. Mataraan

Tule arvioimaan Jyväskylän kaupungin hyvinvointisuunnitelmaa 6.3. Mataraan

Jyväskylän kaupungin hyvinvointisuunnitelma vuoteen 2020 valmistui joulukuussa 2017. Nyt on hyvä hetki katsoa, arvioida ja keskustella miten asiat ovat käytännössä lähteneet liikkeelle kaupungin eri palveluissa. Avoimeen keskustelutilaisuuteen hyvinvointisuunnitelmasta ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Tilaisuus järjestetään 6.3.2018 klo 16-19, Kansalaistoiminnan keskus Matarassa, Matarakatu 4, (tilassa MAT 100).

Tilaisuuteen on kutsuttu myös kaupungin luottamushenkilöt, järjestöverkosto sekä suunnitelmaa tekemässä olleet kaupungin palvelujen edustajat.

Illan aikana käydään läpi pienryhmissä hyvinvointisuunnitelman tavoitteiden ja toimenpiteiden toteutumista. Suunnitelman painopisteet ovat yksinäisyyden vähentäminen, eriarvoistumisen loiventaminen, palvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden takaaminen, osallisuuden edistäminen sekä toiminnan vaikutusten arviointi ja mittaaminen.

Toimialat ovat kirjanneet konkreettisia toimenpiteitä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi eri ikäryhmien sekä vammaisten ja maahanmuuttajien palvelujen näkökulmasta. Tavoitteita luotaessa huomiota on kiinnitetty myös osallisuuteen, yhdenvertaisuuteen, turvallisuuteen ja ympäristöön.

6.3. tilaisuudessa käydään arvioidaan työn edistymistä, mitä on tehty konkreettisesti ja missä vaiheessa ollaan suunnitelmien kanssa. Suunnitelmaa arvioivat ja kommentoivat ryhmät muodostetaan suunnitelman jaottelun mukaisesti ja mukana keskustelemassa ja kirjaamassa huomioita ovat kaupungin edustajat. Hyvinvointikertomukseen ja -suunnitelmaan voin perehtyä etukäteen osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/hyvinvointikertomus.

Kaupungin hyvinvointisuunnitelma vuosille 2017-2020 laadittiin laajan hyvinvointikertomuksen 2013-2016 pohjalta yhteistyössä kaupungin, luottamushenkilöiden, yhteistyökumppaneiden ja asukkaiden kanssa. Hyvinvointisuunnitelman toteutumista seurataan vuosittain ja sitä muokataan tarpeen mukaan. Matarassa 6.3. järjestettävä tilaisuus on suunnitelman ensimmäinen laajempi kuntalaisille ja luottamushenkilöille suunnattu arviointitilaisuus.

OHJELMA
6.3.2018 klo 16-19, Kansalaistoiminnan keskus Matarassa, Matarakatu 4, (tilassa MAT 100)

16.00 Tilaisuuden avaus ja orientaatio
16.30 Pienryhmätyöskentelyä
18.30 Yhteenveto työskentelyn tuloksista
19.00 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupungin hyvinvointikoordinaattori Sari Välimäki, p. 014 266 7739

27.2.2018Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje