Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö muuttaa Vapaudenkatu 46:een ja Kankaan projektihenkilöstö Kivääritehtaalle

Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö muuttaa Vapaudenkatu 46:een ja Kankaan projektihenkilöstö Kivääritehtaalle


Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö muuttaa Voimala Business Parkista Sepänkadulta 27.2. alkaen osoitteeseen Vapaudenkatu 46 B, 2. krs. Sisäänkäynti on sisäpihan puolelta pääpostin puoleiselta sivulta. Elinkeinoyksikön yritysneuvonta- ja sijoittumispalvelut sekä elinkeinomarkkinointi ja erityishankkeet siirtyvät Vapaudenkadulle.

Kankaan projektihenkilöstö ja Kankaan Palvelu Oy:n asiakaspalvelu siirtyvät puolestaan 1.3. alkaen Kankaalta Kivääritehtaalle toiseen kerrokseen Jykian toimiston yhteyteen (Kivääritehtaankatu 6). Kankaan Palvelu Oy:n postiosoitteena säilyy kuitenkin Kympinkatu 3.


Lisätiedot:

Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, Jyväskylän kaupunki

p. 050 568 7846, pirkko.flinkman@jkl.fi


Kangas:

Ulla-Maija Valtonen, kiinteistömanageri, Kangas, Jyväskylän kaupunki

p. 050 527 6703, ulla-maija.valtonen@jkl.fi

Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

http://businessjyvaskyla.fi/

26.2.2018Taija Lappeteläinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje