Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän uimahalleissa uidaan kesäksi kuntoon

Jyväskylän uimahalleissa uidaan kesäksi kuntoon

Ui kesäksi kuntoon – kampanja järjestetään jo 27. kerran ja se toteutetaan maaliskuussa 2018. Suomen Uimaliiton järjestämässä kampanjassa on mukana noin 100 uimahallia ympäri Suomen.
Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari ja Vaajakosken uimahalli Wellamo ovat tänäkin vuonna mukana maamme suurimmassa liikuntakampanjassa.

Haasta itsesi ja kaverisi mukaan liikkumaan

Koko maaliskuun ajan uimahalleissa kerätään uituja metrejä sekä vesijuosten tai vesijumpaten liikuttuja puolituntisia. Vesiliikuntasuoritukset voi jokainen merkitä uimahalleilta saataviin omiin henkilökohtaisiin suorituskortteihinsa.

Kampanja on loistava tapa haastaa itsensä ja kaverinsa sekä parantaa mahdollisia aikaisempien vuosien suorituksia. Kampanjan päätyttyä eniten suorituksia keränneet palkitaan ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki halukkaat uimataitoon tai kuntoon katsomatta normaalin uintimaksun hinnalla. Kampanjan aikana tarkempia toimintaohjeita saa Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarista ja Vaajakosken uimahalli Wellamosta.

Lisätietoja:
vastaava uinninvalvoja Minni Ukonsaari p. 014 266 0783, minni.ukonsaari[at]jkl.fi
https://jyvaskyla.fi/liikunta/uikesaksikuntoon

22.2.2018Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje