Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ulkoasultaan uudistunut Jyväskylä-lehti ilmestyy myös äänilehtenä

Ulkoasultaan uudistunut Jyväskylä-lehti ilmestyy myös äänilehtenäJyväskylä-lehti 1/2018

Jyväskylän kaupungin tiedotuslehden numero 1/2018 ilmestyy tänään keskiviikkona 21.2. Tästä numerosta alkaen Jyväskylä-lehti ilmestyy myös äänilehtenä. Keski-Suomen näkövammaiset ry:n jäsenet voivat tilata äänilehden yhdistyksestään Daisy-cd-muodossa. Äänilehden voi myös lainata Daisy-cd-levynä Jyväskylän pääkirjastosta.

Jyväskylä-lehden ulkoasu on uudistettu kaupungin graafisen ilmeen mukaiseksi. Lehti on aiempaa värikkäämpi, ja leipätekstin kirjasinkokoa on suurennettu luettavuuden parantamiseksi.

Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Seuraavat ilmestymispäivät ovat 11.4., 23.5., 15.8. ja 28.11.

Aiheina fiksu liikkuminen, valinnanvapauskokeilu ja musiikkiluokat

Uuden Jyväskylä-lehden aiheina ovat muun muassa Jyväskylän seudun joukkoliikenteen uusi aikataulu- ja reittiopas, työmatkojen kulkeminen lihasvoimin tai linja-autolla sekä 17.–18.3. vietettävien Jyväskylän päivien ohjelma

Lehden välissä on kaksi liitettä, joista toinen kertoo sote-palveluiden valinnanvapauskokeilun laajenemisesta ja toinen Jyväskylän musiikkiluokkien 50-vuotisesta taipaleesta.

Tuore Jyväskylä-lehti on luettavissa osoitteessa www.jyvaskyla.fi/tiedotus/lehti. Jyväskylä-lehti jaetaan koteihin Jyväskylän Jakelut Oy:n jakelualueella tänään keskiviikkona ja kaupungin reuna-alueilla postin mukana huomenna torstaina. Lehteä on saatavilla lisäksi useista jakelupisteistä.

Julkisena tiedotteena Jyväskylä-lehti jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy (www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute, p. 045 230 3015).

Palautetta lehdestä voi lähettää toimituksen osoitteeseen tiedotuslehti(at)jkl.fi.


Lisätietoja: viestintäjohtaja Helinä Mäenpää, p. 014 266 1558, 050 5487422, helina.maenpaa(at)jkl.fi

21.2.2018Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje