Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjasto LIVE! -keikalla Belizen suomen- ja espanjankielisiä laulelmia Jyväskylän kaupungin pääkirjastossa 22.2.

Kirjasto LIVE! -keikalla Belizen suomen- ja espanjankielisiä laulelmia Jyväskylän kaupungin pääkirjastossa 22.2.

Torstaina 22.2. kello 18 Belize tuo pääkirjaston musiikkiosastolle palan espanjan- ja portugalinkielistä maailmaa. Laulaja Kielo Kärkkäinen, kitaristi Antti Hyartt ja viulisti Anri Tuohimäki kohtaavat laulelman langoilla, sävelletyn runouden raikkaassa maastossa.

Trion debyyttialbumi on nimeltään Paisajes y encuentros, Maisemia ja kohtaamisia. Akustinen sointi ja selkeästi erottuvat melodiset elementit ojentavat käden kuulijan suuntaan. Laulujen kieli on osa poljentoa, muttei sido yhtyeen musiikkia mihinkään tiettyyn perinteeseen tai tyyliin. Esikoisalbumilla kuullaan kappaleita niin suomeksi kuin espanjaksi tekstien ollessa laulaja Kärkkäisen käsialaa. Sävellyksistä vastaavat Kärkkäinen ja Hyartt.

Kirjasto LIVE! -keikoille on vapaa pääsy.

Kirjasto LIVE! Belize
to 22.2. klo 18
Jyväskylän kaupungin pääkirjasto, musiikkiosasto (3. krs)
Vapaudenkatu 39–41

www.belizeband.com

Kuuntele Belizea Soundcloudissa ja Spotifyssa.

Lisätietoja: Aapo Ruuttunen, informaatikko, Jyväskylän kaupunginkirjasto, p. 014 266 4146, aapo.ruuttunen[at]jkl.fi

www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

20.2.2018Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje