Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ryhmätoimintaa aikuisille Tikkakoskella Jyväskylässä – uudet osallistujat tervetulleita mukaan

Ryhmätoimintaa aikuisille Tikkakoskella Jyväskylässä – uudet osallistujat tervetulleita mukaan

Tikkakosken nuorisotiloilla kokoontuu mukavasti osallistujia kerännyt, eri-ikäisten aikuisten Tikkis-ryhmä maanantai-iltapäivisin klo 13–15. Uudet osallistujat ovat tervetulleita mukaan.

Syksyllä toimintansa aloittanut ryhmä on käynnistynyt asiakkaiden toiveista ja toiminta rakentuu osallistujien toiveiden mukaan. Kevään toimintasuunnitelmassa on muun muassa leivontaa, ulkoilua, retket laavulle ja Ilmailumuseoon. Ryhmään voi tulla myös viettämään aikaa esimerkiksi kahvikupposen äärelle tai lukemaan lehtiä.
– Mielekästä tekemistä ja toimintaa on haluttu viedä lähelle asiakkaita. Pitkä matka kaupungin keskustaan voi olla joidenkin kohdalla lähtemisen ja osallistumisen este, kertoo johtava sosiaalityöntekijä Laura Vänttinen.

Tikkis-ryhmän toiminta on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista. Paikalle voi tulla silloin, kun itselle sopii, eikä poissaoloista tarvitse ilmoittaa. Ryhmän toiminnasta vastaa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityö.

Asiakkaiden osallisuuden ja vertaistoiminnan lisääminen on nostettu esiin myös Jyväskylän kaupungin hyvinvointisuunnitelmassa 2017–2020.

Tikkis-ryhmä maanantaisin klo 13-15 Tikkakosken nuorisotilalla, osoitteessa Kirkkokatu 3.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaaliasemat/aikuissosiaalityo/toimintaa

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Laura Vänttinen, p. 014 266 3403
sosiaalityöntekijä Taina Ylä-Mononen, p. 014 266 3396

19.2.2018Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje