Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Kukkumäen päiväkodin aukioloajat laajenevat 5.3. alkaen

Jyväskylän Kukkumäen päiväkodin aukioloajat laajenevat 5.3. alkaen

Tammikuun alussa käyttöön otettu Kukkumäen päiväkoti palvelee perheitä 5.3. alkaen arkipäivisin klo 5.15–22.30 välisenä aikana. Perheiden vuorohoidon tarve on lisääntynyt ja aikaisemmin keskusta-alueella iltahoitoa oli tarjolla vain Tapiolan päiväkodissa. Laajentamalla Kukkumäen päiväkodin aukioloaikoja saadaan kaivattuja lisäpaikkoja keskusta-alueella iltahoitoa tarvitseville perheille.

Varhaiskasvatuksen yö- ja viikonloppuhoito on keskitetty Tapiolan päiväkotiin. Tapiolan päiväkodin iltahoito on jatkossa tarkoitettu perheille, jotka tarvitsevat myös yö- ja viikonloppuhoitoa. Tämän johdosta osa keskusta-alueen iltahoitoa tarvitsevista lapsista siirtyy kevään aikana Tapiolasta Kukkumäen päiväkotiin. Siirtyvien lasten perheisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja sovitaan tarkemmin siirron ajan kohdasta ja käytännön järjestelyistä. Kukkumäen ja Tapiolan päiväkotien lisäksi iltahoitoa järjestetään Kuokkalan päiväkodissa, Kotimäen päiväkodissa Vaajakoskella, Kultaniityn päiväkodissa Korpilahdella, Liinalammin päiväkodissa Tikkakoskella, Luhtisen päiväkodissa Palokassa ja Myllytuvan päiväkodissa Myllyjärvellä .

Lisätietoja:
suunnittelija Lotta Markkanen, varhaiskasvatuksen palveluohjaus, puh. 014 266 8660

16.2.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje