Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorisovaltuuston Huippukokouksessa 19.2. päätetään 17 000 euron hankerahan saajat

Nuorisovaltuuston Huippukokouksessa 19.2. päätetään 17 000 euron hankerahan saajat

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous järjestetään maanantaina 19.2. klo 9-15.00 Veturitallilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6. Huippukokouksessa päätetään nuorisovaltuuston 17 000 euron hankerahan jaosta sekä kuullaan muun muassa nuorisovaltuuston kannanotto kiusaamisen ehkäisyyn liittyvistä asioita ja vastataan nuorisovaltuuston kyselyyn julkisen liikenteen käyttämisestä.

Nuorisovaltuuston hankeraha on tarkoitettu yläkoulujen, lukioiden, ammatillisten oppilaitosten, nuorisotilojen, järjestöjen hankeryhmille ja nuorten omaehtoisille ryhmille. Rahalla tuetaan mahdollisimman monia nuoria hyödyttäviä paikallisia ja nuorten itsensä ideoimia tapahtumia, toimintoja ja projekteja.

-Määräaikaan mennessä olemme saaneet 15 hakemusta ja hankerahaa on haettu todella eri näköisiin hankkeisiin. Rahaa hakeneet tahot esittelevät hankkeensa aamupäivän osuudessa ja varsinaiset päätökset rahan jaosta tehdään lounastauon jälkeen, kertoo osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä nuorisopalveluista päivän ohjelmasta.

Huippukokous on avoin tilaisuus, jonne kaikki nuorisovaikuttamisesta kiinnostuneet nuoret ovat tervetulleita. Tilaisuuden järjestelyiden onnistumiseksi, pyydetään päivään ilmoittautumaan etukäteen puh. 014 266 4230.

Nuorisovaltuusto on 13–20 -vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava ja osa demokratiakasvatusta. Nuorisovaltuuston tehtävänä on parantaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
nuorisovaltuuston puheenjohtaja Carita Järvi, p. 014 266 4240
nuorisovaltuuston tiedottaja Joni Rossi, p. 014 266 7515
osallisuuskasvatuksen koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuva

13.2.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje