Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varhaiskasvatuksen asiakaskyselyyn ehtii vastaamaan 14.2. saakka

Varhaiskasvatuksen asiakaskyselyyn ehtii vastaamaan 14.2. saakka

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakaskysely on avoinna 14.2. saakka. Asiakaskyselyssä kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat arvioivat varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa, subjektiivisen varhaiskasvatusoikeuden toteutumista sekä hoitoaikaperusteista asiakasmaksujärjestelmää. Varhaiskasvatuksen henkilöstö arvioi samaan aikaa samoja teemoja henkilöstön näkökulmasta.

Kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakkaat ovat saaneet vastauslinkin Daisy-viestinä. Yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat saavat kyselylinkin omasta hoitopaikasta. Vastaamaan pääsee myös varhaiskasvatuksen verkkosivulta www.jyvaskyla.fi/paivahoito.

Asiakaskysely on yksi lasten vanhempien mahdollisuuksista osallistua varhaiskasvatuksen suunnitteluun. Kyselyssä vanhemmat pääsevät myös esittämään toiveita, miten haluaisivat olla osallisia lapsen arjessa päiväkodissa, perhepäivähoidossa tai kerhossa. Varhaiskasvatuksen työntekijät arvioivat perheiden kanssa samoja asioita oman työn näkökulmasta. Tuloksia hyödynnetään varhaiskasvatuksen kehittämisessä, mutta myös ennakkovaikutusten ja lapsivaikutusten arvioinnissa sivistyslautakunnan päätöksenteon tukena.

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Päivi Koivisto, varhaiskasvatuksen- ja perusopetuksen palveluohjaus, p. 014 266 3198
palvelukoordinaattori Sari Ruokolainen, varhaiskasvatuksen- ja perusopetuksen palveluohjaus, p. 014 266 7591

13.2.2018Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje