Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kauppakeskus Forumiin avataan Nuorten kohtaamispaikka torstaina 15.2.

Jyväskylän kauppakeskus Forumiin avataan Nuorten kohtaamispaikka torstaina 15.2.

Torstaina 15.2. 2018 avataan kauppakeskus Forumissa Nuorten kohtaamispaikka. Kaikille alle 29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 14 – 18.

Nuorten kohtaamispaikka on tila, jossa nuoret voivat kohdata ikäisiään ja nuorisotyön eri toimijoita. Tilassa tarjotaan myös nuorten tarvitsemia palveluja, kuten neuvontaa ja opastusta opiskeluun, työelämään ja muihin nuorten asioihin.

Nuoret ovat toivoneet paikkaa ydinkeskustan kauppakeskusten yhteyteen. Tilan toiminnasta vastaavat yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut, Jyväskylän seurakunta, Aseman Lapset ry / Löytävä nuorisotyö –hanke ja Jyvässeudun 4H-yhdistys. Jyväskylän kaupunki on vetovastuussa Nuorten kohtaamispaikan ylläpidosta. Nuorisotoimijoiden tietoon nuorten toiveet ydinkeskustassa sijaitsevasta tilasta ovat tulleet Aseman Lapset ry:n Löytävän nuorisotyön hankkeen kautta.

- Tilan toteutukseen ja ideointiin on jo haastettu mukaan nuoria muun muassa sosiaalisen median kautta. Kohtaamispaikkaa on tarkoitus rakentaa vaiheittain yhdessä nuorten kanssa, joten omia ajatuksiaan voi milloin tahansa tuoda esiin, kannustaa Risto Kähkönen Jyväskylän nuorisopalveluista.

- Emme halua tehdä mitään viimeisen päälle valmista, vaan luoda tarpeiden mukaan muuttuvan kohtaamispaikan, Kähkönen jatkaa ja muistuttaa nuorisotyön perusajatuksen olevan nuorten kohtaamisen erilaisissa toimintaympäristöissä ja siellä, missä nuoret muutoinkin liikkuvat.

Lisätiedot:

Risto Kähkönen
palveluesimies (alueellinen nuorisotyö)
Puhelin 014 266 4246
Matkapuhelin 0500 544 140
sähköposti: risto.kahkonen@jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/nuoriso

12.2.2018Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje