Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kulttuuriluotsit antavat menovinkkejä Jyväskylän pääkirjastossa

Kulttuuriluotsit antavat menovinkkejä Jyväskylän pääkirjastossa

Kulttuuriluotsit ovat tavattavissa 22.1. alkaen maanantaisin klo 15-17 maaliskuun loppuun saakka Jyväskylän pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39-41). Luotseilla on kirjaston ala-aulassa oma neuvontapiste ja sieltä saa ajankohtaisia menovinkkejä Jyväskylän monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja tärppejä mielenkiintoisista vierailukohteista ja tapahtumista. Paikalle voi tulla myös tutustumaan luotsitoimintaan.

Kulttuuriluotsit ovat Jyväskylän kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia kulttuuritarjontaan perehtyneitä vertaisohjaajia ja heitä voi kuka tahansa kysyä seuraksi kulttuurikohteisiin. Ympäristöluotsit ovat puolestaan luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneita vapaaehtoisia, joita voi pyytää kävelykaveriksi esimerkiksi lähiluontoon. Luotsitoiminnassa halutaan ylipäätään innostaa ihmisiä lähtemään liikkeelle toimimalla kanssakulkijoina uusiin kohteisiin tutustuttaessa. Tarvittaessa luotsi voi tulla hakemaan luotsattavan kotoa.

Tervetuloa tapaamaan kulttuuriluotseja ja hakemaan menovinkkejä kaupungin kulttuurikevääseen!

Lisätietoja ja luotsitilaukset:
kulttuuriluotsikoordinaattori Hanne Laitinen, hannemari.laitinen(at)jkl.fi, p. 050 338 1114

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuriluotsit

18.1.2018Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje