Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Aaltoja!-kulttuurilehti jaetaan joka kotiin keskiviikkona 3.1.

Aaltoja!-kulttuurilehti jaetaan keskiviikkona 3.1. Jyväskylän ja lähialueiden koteihin

Jyväskylän kaupungin julkaisema Aaltoja!-lehti kerää yksiin kansiin jyväskyläläisen kulttuuriannin keväältä 2018. Lehdestä löytyy muun muassa Jyväskylä Sinfonian, Jyväskylän kaupunginteatterin, museoiden, kirjaston, kansalaisopiston, liikunnan, Jyväskylän Päivien ja kesän 2018 yleisötapahtumatarjontaa. Aaltoja!-lehti palvelee sekä alueen asukkaita että Jyväskylään saapuvia matkailijoita.

Aaltoja! jaetaan koteihin keskiviikkona 3.1. Jyväskylän, Muuramen, Laukaan, Äänekosken, Jämsän ja Suolahden taajama-alueilla. Jakelu kattaa Keski-Suomessa lähes 98 000 taloutta. Lisäksi lehteä on saatavilla Jyväskylän hotelleissa, matkakeskuksessa, kaupunginteatterilla, museoissa, Keski-Suomen kirjastoissa ja valtakunnallisesti lippupisteissä ja kaupunkien matkailutoimistoissa.

Aaltoja!-lehteen voit tutustua täällä: http://jyvaskyla.netpaper.fi/4165. Tutustu lehteen ja anna siitä palautetta palaute.aaltoja@jkl.fi. Nyt ilmestyvä numero on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aaltoja! -lehden 20. numero. Seuraava Aaltoja! ilmestyy elokuussa 2018.

Lisätietoja
Terhi Pekkarinen, päätoimittaja, p. 014 266 1563
Sirkka Helke, tiedottaja, p. 014 266 4174

29.12.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje