Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä kaikille avoin uudenvuoden vastaanotto Kirkkopuistossa 31.12.2017

Jyväskylässä kaikille avoin uudenvuoden vastaanotto Kirkkopuistossa 31.12.2017Kikattava Kakkiainen.

Lapsiperheiden uusivuosi klo 18-19

Vuonna 2016 ensimmäisen kerran järjestetty lapsiperheiden uusivuositapahtuma järjestetään jälleen Kirkkopuistossa.

Sunnuntaina 31.12. järjestetään lapsiperheiden uusivuosi Kirkkopuiston Paraatiaukiolla klo 18-19. Lapsiperheiden tapahtumassa MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä koko perheelle. DJ:nä toimii itseoikeutetusti Kikattava Kakkiainen.

Ohjelmassa on myös lasten kyselytunti kaupunginjohtaja Timo Koivistolle. Jyväskylän seurakunta tarjoaa mehua ja pipareita.

Tervetuloa nauttimaan juhlatunnelmasta, vapaa pääsy. Mukaan lapset, aikuiset, ystävät ja naapurit!

Uuden vuoden vastaanotto alkaa klo 23.30

Tänä vuonna Paraatiaukion lavalla esiintyy Tommi Soidinmäki ja Vastakaiku-yhtye. Tangokuninkuuden vuonna 2004 voittaneella Tommilla on seitsemän pitkäsoittoa ja 16 vuoden kokemus iskelmämusiikin parissa. Single Ensilunta julkaistiin tämän vuoden alkupuolella ja kappale onkin kohonnut monien radiolistojen kärkeen. Toukokuussa julkaistusta singlestä Päivä jälkeen sen on myös musiikkivideo. Keikoilla ja konserteissa Tommi Soidinmäkeä säestää ammattilaisista koostuva uusi Vastakaiku-yhtye.

Tommi Soidinmäki ja Vastakaiku

Kaupunginjohtaja Timo Koiviston puhe kaupungintalon parvekkeelta alkaa noin klo 23.40. Illan esiintyjät ja yleisö pääsevät yhdessä laulamaan Maamme-laulua ennen vuoden vaihtumista. Kaiken kruunaa puolen yön aikaan ilotulitus.

Ilotulitteiden käyttö on kielletty keskusta-alueella, mutta omia raketteja voi ampua satamaan järjestetyssä paikassa

Keski-Suomen pelastuslaitos kieltää ilotulitteiden käytön Jyväskylän kaupungissa uudenvuodenyönä klo 18.00-02.00 välisenä aikana seuraavien katujen rajoittamalla alueella: Yliopistonkatu - Harjukatu - Tapionkatu - Puutarhakatu - Tourukatu - Heikinkatu - Rantaväylä - Vaasankatu - Hannikaisenkatu - Haarakatu - Seminaarinkatu - Vaasankatu.

Jyväskylän kaupunki järjestää Lutakonaukion sataman puoleiseen päätyyn paikan omien rakettien ampumista varten. Rakettien ampuminen ei ole valvottua, joten jokaista alueella olevaa kehotetaan muistamaan yleiset turvallisuusohjeet ilotulitteiden käytöstä. Kaupunki ei vastaa mahdollisista vahingoista alueella. Sallittu ilotulitteiden ampumisaika uudenvuodenyönä on klo 18.00-02.00.

Tervetuloa tapahtumiin!

Onnellista ja menestyksellistä uutta vuotta 2018

Terveisin
Helinä Mäenpää
viestintäjohtaja
Jyväskylän kaupunki
puh. 050 5487 422
helina.maenpaa@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi

20.12.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje